Krémmánia magazin

A ragyogás hiánya a második leggyakoribb hajprobléma, így teheted fénylővé a hajadat egyszerűen

Mostanra kijelenthető, a #HairGloss trend uralja a közösségi médiát, a TikTokon valósággal kilőtt a vele kapcsolatos posztok népszerűsége. Nem véletlen, milliók keresik a hatékony megoldást a káprázatosan fényes haj elérésére. Adunk egy tippet mi is, mivel érheted el.

A Haircare Social Topic Scan 2021-es kutatásában jutott a már címben is emlegetett megállapításra, miszerint a második leggyakoribb hajprobléma a ragyogás hiánya. A hajszálak fakósága, sprődsége ellen tehetünk az Elseve új hajápolóival is, melyek intenzív fényesítést és a regeneráló hatást ígérnek már pár használatot követően is.

Az Elseve Glycolic Glosst a L’Oréal Paris kifejezetten a ragyogását vesztett hajra fejlesztette ki, intenzív simaságot és hosszan tartó fényt biztosítva. A hajápolók glikolsavat tartalmaznak, belülről segítenek regenerálni a hajrostokat a haj szépségének intenzív javításáért, és fényességgel zárják le a haj kutikuláit a ragyogó fényesség eléréséért.

Miért tesz jót a glikolsav a hajnak?

A bőrápolásban a glikolsav igazi sztár, amit kíméletes, ám hatékony hámlasztó hatásáért és anti-aging képességeiért szeretünk, ám érdemes tudni, a hajápolásban is számíthatunk rá. A Glycolic Gloss termékekben olyan hatóanyag-kombináció tagjaként találjuk meg, mely megfelelő pH-értékű és intenzíven behatol a hajrostokba, lezárja és simítja a haj nyitott kutikuláit. A márka vizsgálatai alapján akár kétszer több fényt ad a hajnak, és belülről segít regenerálni a hajrostokat a hosszan tartó fényességért.

Az újdonságok segítségével a teljes hajápolási rutin kialakítható

A négy termék négy lépést jelöl, az alapvető sampon és balzsam páros mellé egy kiöblítendő hajápolót és egy nem kiöblítendő szérumot választhatunk még:

  1. lépés: Glycolic Gloss sampon glikolsavval és 2% [fényességet adó hatóanyag-kombinációval] gazdagítva tisztítja a hajat
  2. lépés: Glycolic Gloss balzsam glikolsavval és 11% [fényességet adó hatóanyag-kombinációval] gazdagítva simítja a hajszálakat. Hatóideje 3 perc.
  3. lépés: Glycolic Gloss kiöblítendő hajápoló glikolsavval és 17% [fényességet adó hatóanyag-kombinációval] gazdagítva, mely hosszan tartó, ragyogó fényt biztosít. Bő mennyiséget vigyünk fel belőle a nedves hajra a hajhossztól a végekig, majd hagyjuk hatni 5 percig, végül alaposan öblítsük ki. A termékcsaládon belül a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a glikolsavas hatóanyag-kombinációt.
  4. lépés: Glycolic Glossing nem kiöblítendő szérum glikolsavval és 14% [fényességet adó hatóanyag-kombinációval] gazdagítva. A rutin utolsó lépése a haj intenzív simaságáért és gyönyörű fényességéért. Mindössze 2 cseppnyit elegendő eloszlatni a nedves vagy száraz haj hosszán és végein.