Krémmánia magazin

Tavalyi kedvencetek: Revuele Ceramide lemosó (x)

Az érzékeny bőrűek tudják, hogy mennyire fontos egy kíméletes és hatékony arclemosó kiválasztása. Ebből adódóan nem véletlen, hogy 2023-ban a Revuele Ceramide lett a Krémmánia Beauty Awardson az Év Arclemosó Újdonsága! Most bemutatjuk, hogy miért is olyan meggyőző ez a termék.

 

Amit biztosan elmondhatunk róla, hogy nemcsak alaposan tisztítja a bőrt, hanem hidratálja és nyugtatja is, így tökéletes választás az érzékeny bőr ápolásához. Na, de mik azok a ceramidok és miért fontosak a bőrápolásban?

A ceramidok nemcsak hidratálják a bőrt, hanem védelmet is nyújtanak annak külső káros hatásaival szemben. Lényegében a ceramidok alkotják a bőr lipid gátjának felét, mely a bőr védelmének kulcsfontosságú eleme. Így ez a természetes összetevő segít megelőzni a nedvességvesztést és minimalizálni a dehidratáció miatti finom vonalak és ráncok megjelenését. Emellett erősíti a bőr védőrétegét, megakadályozva a káros külső tényezők bejutását és az irritációkat.

A Revuele Ceramide lemosó parfümmentes és kíméletes, így ideális választás az érzékeny és irritált bőr számára is. Bár a Ceramide termékcsalád tagjai egymással harmonizálva működnek, egyedileg is beilleszthetők a meglévő bőrápolási rutinba. Ha azonban a bőr védőrétegének helyreállítása a cél, érdemes az egész termékcsaládot alkalmazni.

Tehát, ha az utóbbi időben durva szappanok, erős hámlasztók vagy más külső tényezők által okozott probléma van a bőröddel, vagy csak szimplán érzékeny, akkor ezt az arclemosót ajánljuk a védőréteg kíméletes visszaépítéséhez.

Megtalálod a Rossmann üzleteiben és az online shopban!