Krémmánia magazin

Közeleg az anyák napja, csodás ajándékszettek közül válogathatsz anyukádnak

Az anyukák számára a legszebb ajándék egész biztosan az, ha értékes, tartalmas időt töltünk velük. Nem kell hozzá a wellness és a spa, elég egy séta, egy beszélgetés, egy ölelés. Mégis, ki ne szeretne valamilyen kézzel fogható ajándékkal is kedveskedni annak, akit szeret? Ha a ti anyukátok is örömmel használja a finom krémeket, a bódító illatokat, mutatunk néhány ajándékcsomagot, amik szuper anyák napi ajándékok lehetnek.

Lancôme La vie est belle ajándékszett

Az anyák napi ajándékszett tartalma a talán legnépszerűbb női illat egyik, a Lancôme La vie est belle Eau de Parfum, mely 30 ml-es méretben került a díszdobozba. Mellé egy illatban hozzá passzoló Lancôme La vie est belle testápoló is jár, 50 ml-es kiszerelésben.

Lush Happy Mother’s Day ajándékcsomag

Hét fürdő- és testápoló terméket tartalmaz a Lush csomag, melyeket kis ablakocskák mögé rejtettek. Akárcsak egy adventi naptár, több napon át gondoskodik egy-egy meglepetésről anyukánk számára.

Rituals The Garden of Happiness ajándékszett

A szett a márka The Ritual of Sakura és The Ritual of Yozakura kollekció best seller kozmetikumainak válogatását tartalmazza, összesen tíz darabot. Fürdőtermékek és bőrápolók egyaránt lapulnak a gyönyörű dobozkákban

Lancôme Lash Idôle ajándékszett

A szett nemcsak a márka egyik legnépszerűbb szempillaspirálját tartalmazza, de a Lash Idôle szempillaspirál mellett az Idôle EdP illat egy 10ml-es mini kiszerelését is. A spirál dúsabb pillákat ígér, csomósodás nélkül, míg a parfümöt az erős, magabiztos nőknek alkották meg.

Foreo UFO 2 ajándékszett

 

A díszdoboz a Foreo UFO 2 szónikus készüléket, valamint a hozzá kialakított maszkok közül a Forea Manuka Honey revitalizáló maszk és a Foreo Green Tea frissítő és nyugtató maszk típusból egy-egy hatdarabos szettet tartalmaz. Továbbá találtok még benne egy-egy háromdarabos Foreo Bulgarian Rose hidratáló gézmaszk és FOREO Acai Berry antioxidáns fátyolmaszk szettet is.

Shiseido Ginza ajándékszett

A női Shiseido Ginza EdP illatról úgy tartják, olyan mintha a legszebb virágokból lenne összefonva, melyek egy cseppnyi romantika és a teljes érzékiség együttesét alkotják. A szettben most a parfüm 50 ml-es változata mellett egy szintén 50 ml-es testápoló tejet és egy 10 ml-es energizáló szérumot találunk.