Krémmánia magazin

5 hámlasztó és hidratáló zokni a pihe-puha praclikért

A krémes állagú lábápolók mellé igencsak felzárkóztak népszerűségben a lábápoló zoknik, amiktől intenzív hidratálást és látványos hámlasztást is kaphatunk. Válogatásunkba öt, hatóanyagokkal átitatott zoknit gyűjtöttünk össze, melyeket érdemes lehet beiktatni a programunkba.

A Neutrogena Norwegian Formula Cica Repair Hidratáló Maszk Lábakra mindössze tíz perc alatt kifejti hatását, amit elsősorban glicerin és vazelin tartalmának köszönhet, de található benne shea vaj is hosszan tartó hatásért.

A Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling képviseli válogatásuk k-beauty vonalát. A lábmaszk hatóanyagai közt nem kevesebb mint 16 féle növényi összetevőt találunk. A maszk intenzíven hámlasztja a talp és lábfej bőrét, aminek átfutási ideje körülbelül egy hét.

A Balea Bőrkeményedés elleni hámlasztó zokni is hasonló céllal lett kialakítva, a bőrkeménykedések eltávolítását igyekszik segíteni egy intenzív hámlasztással. Leírása alapján a folyamat 1-2 hetet vesz igénybe. A komplex alumíniummentes, nanoanyag mentes és vegán összetételű, glikolsav és tejsav dolgozik a puha bőrért.

A Scholl Expert Care Lábmaszk a hidratálás terén áll rendelkezésünkre. Glicerin mellett ureát, és még számos más bőrpuhító komponenst tartalmaz a készítmény, mellyel átitatták a zoknikat. Hatását jó pár napig élvezhetjük, ha kipróbálnánk, érdemes egy komplett lábápolás részeként bevetni sarokreszeléssel, pedikűrrel.

A Parasoftin Bőrhámlasztó Zokni tjsav és glikolsav tartalmának köszönhetően hámlasztja a talpak és a lábfej bőrét, miközben számos hidratáló komponenst is tartalmaz annak ápolásáért. A hámlás átfutási ideje itt is 1-2 hét. Hogy hatását kifejtse, érdemes egy jó órát a lábunkon hagyni a zoknit.