Krémmánia magazin

3 sminkes újdonság, ízig-végig maga a luxus mind

Sajnos csak kevesek kiváltsága, hogy teljes sminkkészletüket a prémium márkák kínálatából válogassa össze, és valljuk be, erre talán nincs is igazán szükség. Egy-egy luxus sminktermék azonban kétségtelenül képes olyan többletet nyújtani már csak megjelenésében is, melyet akárhol nem találunk meg. Ha vágysz erre a kis pluszra, ám fontos számodra, hogy a külcsíny mellett a minőség is felsőkategóriás legyen, a következő újdonságokat érdemes lesz szemügyre venned.

Lancôme Hypnôse Drama szempillaspirál

A Hypnôse szempillaspirál igazi ikon, és S-alakú kefés változata, a Hypnôse Drama is már nagyon sok pozitív véleményt kapott a Krémmánián. Kíváncsian várjuk, a mostani újításról mik lesznek a tapasztalatok. Az új változat ugyanis 2% kötésjavító komplexet tartalmaz, vagyis olyan hatóanyagokat, amik javíthatják a szempillák szerkezetét így azok erősebbek, ápoltabbak lesznek.  A hajápolásból már ismerős lehet a kötésjavító összetevők használata, a plex készítmények alapvetően erről szólnak.

Miután a szempilla és haj szerkezetének meghatározó része ugyanúgy keratin, érthető, hogy ezeket a hatóanyagokat e területen is egyre szélesebb körben megtalálhatjuk. A kefe feje változatlan, amitől volumennövelő hatást várhatunk, az intenzív fekete szín pedig látványos a pillákon. A spirált azok is biztonsággal használhatják, akiknek érzékeny szemük vagy kontaktlencsét viselnek.

Yves Saint Laurent All Hours Hyper Finish Setting Powder

Nyolc árnyalatban jelent meg a márka új, mattító púdere, mely segít halványítani a bőrhibákat, és csökkenti a pórusok láthatóságát, így a bőrkép egyenletesebbnek, simábbnak hat. Mindebben segíti hialuronsav tartalma, de tartalmaz niacinamidot és antioxidáns hatású limettát is,  összességében összetevőinek 90%-a természetes eredetű. Nem szárítja a bőrt, finomra őrölt textúrájának köszönhetően pedig tökéletesen eloszlik és hagyja lélegezni azt. Használhatjuk alapozóra vagy önmagában is a bőrkép egységesítésére.

A mattító púder csomagolása megkapta a márkától jól ismert, puha bőrhatású fedést, aminek minden négyzetcentije maga a luxus. Egy ilyen púdert már csak kézbe fogni is igazi élmény.

Giorgio Armani Luminous Silk Cheek Tint

Június elején érkezik az Armani új folyékony pirosítója, ami az elérhető színek miatt is a nyár kedvencévé válhat. Intenzíven pigmentált, gazdag, mégis természetes színekben lesz elérhető, melyek tökéletesen eldolgozhatók, a bőrrel szinte egybeolvad a formula. Egy picike pöttynyi is csodásan árnyalja az orcákat, ráadásul tartósan, még meleg időben is.

A készítmény ráadásul többfunkciós, applikátorát is azzal a szándékkal alakították ki, hogy a színt könnyű legyen felvinni nemcsak az orcák, de a szemhéjak területére és az ajkakra is. Monokróm sminkekhez így nem is kell más mellé, mint egy szempillaspirál és egy púder. Talán épp a fentiek.