Krémmánia magazin

Ilyen sminkeket ritkán látsz – a 2024-es MET-gála sztárjai komolyan vették a Csipkerózsika témát

Drámai, érzéki, nem evilági – ismét ámulatba ejtő kreációkban jelentek meg a sztárok a MET-gálán, ami a múzeum Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Alvó szépségek: Újjáéledő divat) tárlatához kapcsolódótt. A tematika mögött rejlő gondolatiság láthatóan tökéletes ihletforrást jelentett a stylistok számára. Zendaya kétszer is végig vonult a vörös szőnyegen, és mindkét alkalommal magára vonzotta a tekinteteket. Tobzódhattunk a vintage kreációk látványában, Kaia Gerber pedig a klasszikus, Hollywood-i glamúrt testesítette meg. Íme, a körkép a 2024-es MET-gála leglátványosabb sminkjeiről és frizuráiról.

Fotók: Profimedia

Bár a Facebook próbálkozása a mesterséges intelligenciával igen látványosra sikerült, a valódi sztárok valódi megjelenése mégis ámulatba ejtőbb volt a MET-gálán. Zendaya az első szettjében már alá is írhatta volna a szerződést bármelyik Disney mese főgonoszának szerepére, Marguiela ruhakölteményéhez drámai, sötét árnyalatokban, bordókban tobzódó sminket kapott.

Zendaya – Fotó: Profimedia

Később ismét megjelent a múzeumb lépcsősorának alján, ez alkalommal egy vintage Givenchy ruhakölteményben, amihez nem akármilyen virágos kalapot viselt: Philip Treacy készítette a bámulatos, rózsás fejdíszt még Alexander McQueen számára, 2006-ban. Sminkje a maga visszafogottságával tökéletesen kiegészítette az outfit egészét.

Zendaya – Fotó: Profimedia

Kibolyhosodott kardigánban is ritkán látni sztárt a vörös szőnyegen, Kim Kardashiannak azonban még ezt sem okozott gondot stílusosan prezentálni. A drámáról úgyis a fűzője gondoskodott, ami már-már ijesztően vékonyra szorította derekát, ennyi látványelemhez pedig elég volt egy megszokott Kardashian smink és platinaszőke, laza hajzuhatag is kiegészítésként.

Kim Kardashian – Fotó: Profimedia

Dua Lipa mintha csak a boudoirjából lépett volna a vörös szőnyegre, tollakkal díszített Marc Jacobs kreációjához jól illett a sötét vörös, lazán hullámos frizurája és a füstös szemsmink, amit készítettek neki.

Dua Lipa – Fotó: Profimedia

Ana del Rey  Charlotte Tilbury által készített sminkjét igaz, hogy nem tudjuk a maga teljességében megcsodálni, ám annyi baj legyen, hisz a fejdísz önmagáért beszélt. A faágakból és tüllből készített darab Alexander McQueen ikonikus, 1996-os kollekciója előtt tisztelgett.

Lana Del Rey – Fotó: Profimedia

Kaia Gerber a klasszikus Hollywood-i szépséget testesítette meg, a sötétre hangolt smink mégis vitt egy plusz drámaiságot megjelenésébe. Az ártatlan szépség megtestesítéséről szó sem volt.

Kaia Gerber – Fotó: Profimedia

Nézd meg a sztárok sminkjeit és frizuráit a MET-gáláról – Galéria

2024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 20242024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 2024
< >
Elizabeth Debicki - Fotó: Profimedia