Krémmánia magazin

Fényűző illatok dekadens gyűjteménye – Ilyen a Lush Bridgerton kollekció

Május 16-án, azaz ma debütál a Bridgerton 3. évada, ennek örömére pedig a Lush egy limitált kollekciót mutatott be. A kényeztető bőrápolók mindegyike különleges illatokkal és a márkától megszokott mókás formavilággal hódít.

Többek közt parfüm, fürdőbomba, testápoló és krémszappan is található a kollekcióban, melyet átjár a rózsaabszolút, a szagos bükköny, a frézia, a méz és a fair trade kakaóvaj illata. A Lush alapvető értékeivel összhangban a gyűjtemény darabjai kizárólag etikusan beszerzett, első osztályú összetevőket tartalmaznak, melyek remekül passzolnak az egyes termékekhez.

lush_x_bridgerton_perfume_bridgerton_ecom_2024 __4see_and_be_seen_body_wash_bridgerton_pack_2024 __3bee_solid_body_balm_2024_ __1
< >
Lush See And Be Seen Rózsaillatú krémszappan

“A Bridgerton egy világhírű sorozat, mely hihetetlenül népszerű. Imádjuk azt a magával ragadó, dekadens világot, mely egyszerűen beszippantja a nézőket. A Lush-termékek is pontosan ugyanilyen hatással vannak a rajongókra. A kollekcióban szereplő újdonságok imádnivaló illata tökéletes arra, hogy még szélesebb közönséggel ismertesse meg a Lush egyedülálló világát” – mondta el Melody Morton, a Lush kreatív igazgatója.

two_families bath_bomb_2024 __2creme_anglaise_body_lotion_bridgerton_pack_2024 __5colour_clarity_carat_cut_bath_bomb_2024 __6
< >
Lush Colour, Clarity, Carat, Cut Fürdőbomba