Krémmánia magazin

Megújultak a Dove tusfürdők, ismerd meg, mit tudnak az új formulák

Ritka, hogy a Krémmánia legnépszerűbb tusfürdőinek listáján ne találnánk Dove terméket, a megújult Dove Advanced Care krémtusfürdők pedig úgy tűnik, méltán várományosai a dobogós helyezéseknek. Az ígéretek szerint biztosítják a bőr táplálását, védelmét és elengedhetetlen hidratálását is. Krémes formulájuk pedig a legszárazabb bőrt is puhábbá, simábbá teszi.

Hogyan működik a megújult Dove Advanced Care krémtusfürdő?

A tusfürdők 3 fő technológiát alkalmaznak:
– a DEFI technológia kiváló tisztító hatékonyságú, de mégis olyan gyengéd, mint a víz
– a formulában található polimerek segítenek a hidratálókat a bőrön tartani, a hidratáló lipidek kis méretüknek köszönhetően pedig hatékonyan jutnak a bőrbe, így gondoskodva az azonnali hidratálásról
– a bőrazonos lipidek segítenek megerősíteni a bőr védőrétegét.

A tusfürdők MicroMoisture technológiája akár 24 órán keresztüli hidratált érzetet ígér. A mikrocseppeket tartalmazó formula nemcsak hidratálja a bőrt, de elősegíti a ceramidok
termelődését is, így akár a testápolóra sem lesz szükség fürdés után.

Új változatok jelentek meg a Krémmánia legnépszerűbb önbarnítójából

Dove krémtusfürdő variációk

Ötféle tusfürdő közül választhatunk:

  • A Dove Deeply Nourishing krémtusfürdőt gazdag, sűrű hab jellemzi. Táplálja a bőrt, tisztává és ápolttá varázsolva azt, miközben a zuhanyzás megnyugtat és ellazít.
  • A Dove Glowing krémtusfürdő gondoskodik a ragyogó bőrről: mélyen hidratálja és segít ragyogóvá varázsolni a bőrt. A lótuszvirág-kivonatot és rizsvizet tartalmazó formula táplálja is a bőrt.
  • A Dove Nourshing Silk krémtusfürdő az ígéretek szerint már az első használat után bársonyossá és puhává varázsolja a bőrt. A selymes hab kellemesen beborítja a testet, és formulája még a legszárazabb bőrt is táplálja.
  • A Dove Nourshing Care krémtusfürdővel megóvhatod bőröd a kiszáradástól akár egész nap. Hagyd, hogy a sűrű és tápláló hab beborítsa a tested, miközben élvezed az argánolajat tartalmazó formula hidratáló erejét.
  • A Dove Anti-Stress krémtusfürdő szintén sűrű, tápláló habot hoz létre, amely ez esetben a kamilla és a zabtej kellemes illatával vonja be a tested. Minden zuhanyzás során segít pihenni és ellazulni, miközben bőröd kellemesen puhává, simává és mélyen hidratálttá válik.
  • Friss aromájával és gazdag, krémes habjával a Dove Reviving rituálévá alakítja a mindennapi zuhanyzást. Segítségével a gránátalma és a hibiszkusz gyümölcsös illatát élvezheted miközben godoskodsz bőröd ápolásáról is.
  • A Dove Gentle Scrub krémtusfürdő bőrradírozó részecskéket tartalmazó formulája gyengéden tisztítja a bőrt, simává és táplálttá varázsolja azt már az első használat után.