Krémmánia magazin

Tom Hardy lett a Jo Malone London nagykövete, mutatjuk a vele készült kisfilmet

A sármos színész, Tom Hardy, a Jo Malone London márka Cypress & Grapevine Cologne Intense illatának lett nagykövete.

Tom Hardy az Egyesült Királyság egyik legelismertebb filmes tehetsége. Londonban született és nevelkedett, számos intellektuálisan mély alakításáról ismert, amelyekben megmutatkozik színészi képességeinek mélysége, komplexitása és sokoldalúsága. Tom Hardy, a Cypress & Grapevine Cologne Intense nagyköveteként természetesen a parfüm kisfilmjének is főszereplője. A neves rendezővel, Edward Bergerrel és édesapjával, Chips Hardyval együtt kelti életre London varázslatos világát a vásznon.

Az elképzelés szerint az a London, amelyet a Jo Malone London illat kampányfilm jelenít meg, egy olyan várost mutat be, amely az egyediségeket, kettősségeket és különcségeket dicsőíti. A videó a londoni lét felszabadító érzése mellett tükrözi Tom Hardy illatokhoz fűződő kapcsolatát és azok történetmesélésben betöltött erejét is.

Milyen illatnak lett a színész a nagykövete? Egy friss és fás parfümről van szó, amely egyesíti a ciprusfák aromás jegyeit a szőlőtőke melegségével és az ámbra érzékiségével. Kifinomult, jellegzetes és merész férfiillat, ráadásul a hírek szerint egyike azoknak, amelyeket Tom Hardy régóta kedvel és visel. „Számomra a Cypress & Grapevine Cologne Intense egy csodálatosan klasszikus, vintage és földes illat” – nyilatkozta a színész.