Krémmánia magazin

Ezt a 3 körömszín mindenképp próbáld ki idén nyáron

Beköszöntött a nyár, és úgy érzed, itt az ideje egy kis pezsgést és frissességet vinni szépségápolási szokásaidba? Mi lehetne egyszerűbb módja, mint egy új manikűr! Ebben a szezonban a legmenőbb körömtrendek az élénk és frissítő színekről szólnak, olyanokról, amik igazán magukba sűrítik a nyár lényegét. Közülük mutatunk hármat, amik nélkül nem telhet el az idei nyár.

Fotók: Instagram/samznails_, melly.k.nails, dagmara.zajac_

1. Korall: A trópusi hangulat

A korall vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb körömszín 2024 nyarán. Ez a világos és vidám árnyalat tökéletes keveréke a rózsaszínnek és a narancssárgának, amelyek a trópusi naplementék melegét és vibrálását idézik. A korall körmök ráadásul sokoldalúak, jól illenek mindenhez, a strandruhától az esti öltözékig. Ők a vörös körmök legnyáriasabb megfelelői. Legyen szó medence melletti pihenésről vagy egy nyári buliról, a korall körmök garantálják, hogy kezeid mindig stílusosak legyenek.

Fotó: Instagram/melly.k.nails

2. Pasztell sárga: Napos és kifinomult

A pasztell sárga nagy népszerűségnek örvend , ez a lágy és napos árnyalat tökéletes arra, hogy egy kis fényt vigyen a megjelenésedbe. Vidám, mégis kifinomult, és rendkívül sokoldalú.

Fotó Instagram/dagmara.zajac_

Gyönyörűen párosítható számos színnel, a fehérektől és a neutrális árnyalatoktól a merész és élénk színekig. Ha nyári alternatívát keresel a nude körmökre, a pasztell sárgát neked találták ki.

3. Mentazöld: Hűsítő és frissítő

A mentazöld egy másik népszerű választás idén nyárra. Ez a könnyed, levegős szín hűsítő és frissítő, szuper választás a forró nyári napokra. A mentazöld körmök nyugodt és derűs hangulatot sugároznak, és jókora adag egyediség is rejlik bennük. Illik mind a hétköznapi, mind a formális öltözékekhez, és a napcsókolta bőrtónushoz is.

Fotó: Instagram/samznails_

Hogyan hozd ki a legtöbbet ezekből a színekből?

Körömápolás: A szép manikár alapja az egészséges köröm. Tartsd körmeidet tisztán, rendszeresen hidratáld a körömágyakat és a köröm formázásáról se feledkezz meg.

Alap- és fedőlakk: Használj jó minőségű alaplakkot a körmeid védelmére és fedőlakkot, hogy meghosszabbítsd a manikűr élettartamát és extra fényt adj neki.

Fotó: Instagram/monmayernails

Művészi részletek: A korall, a pasztell sárga és a mentazöld egyaránt kiváló alapot nyújtanak akkor is, ha szeretnénk valamilyen trópusi mintát kialakítani vagy geometriai forma szerint kifesteni körmeinket. Érdemes kísérletezni még akkor is, ha nincs nagy kézügyességünk – a körömmatricák például ekkor is segíthetnek.

Fotó: Instagram/glamourphile

Keverés és párosítás: Ne félj kísérletezni a színekkel, mindhárom nyári árnyalat mellé könnyedén találhatsz színben passzoló társakat, amik még több változatosságot vihetnek a manikűrödbe.