Krémmánia magazin

A kazettás magnó és a bakelit lemez is ihletet adott a Lush apák napi kollekciójához

Jópofa egyveleg lett a Lush idei apák napi kollekciója, gyermeklelkű felnőttek számára a tökéletes mennyiségű retro fílinggel megspékelt fürdőbombákat és más tisztálkodószereket álmodtak meg a férfiak számára.

Míg az Out of this World fürdőbomba a kozmoszba repít – legalábbis a képzelet szárnyán-, a Super Dad fürdőbomba a kedvenc otthoni szuperhősünk számára lehet tökéletes ajándék. De találunk vágható habfürdőt azoknak, akik szeretik kiporciózni a buborékokat,  a True Grit szappan pedig a kertészkedő apukák számára lehet frappáns ajándék.

A Dinosaur In A Crisis fürdőbomba esetén nem kizárt, hogy lesz némi harc az apukák és csemetéik közt, a dínó ugyanis nagyon cukira sikerült, a levendulaolajas, nyugis csobbanás pedig szintén szuper lehet a család kisebb és nagyobb tagjai számára is.

Mókás kiegészítőkből sincs hiány, az egyik ilyen a Radio Lush Tin, egy retro kazettás magnót mintázó fém doboz, amibe fürdőszoba vagy más kincseket rejthet tulajdonosa. Akár az ajándékot is csomagolhatjuk bele, de erre a célra találunk kendőt is a márkánál, ez alkalommal bakelit lemezes mintával.