Krémmánia magazin

Flitter, csillám, metálos ragyogás – körömdíszítés a nagy visszaszámlálás éjszakájára

Szilveszterkor jöhet a csillogás ezerrel: ruhán, cipőn, kiegészítőn – és persze körmeinken is. Ha osztod a szemkápráztató nézetet, számtalan extravagáns manikűr közül válogathatsz, amik közül a legtöbb szerencsére otthon is könnyűszerrel elkészíthető. A fémesen csillogó körömdíszítések most amúgy is nagyon divatosak, a kifutói trendek között is láthattunk rá jó pár példát. Most pedig még időd is van főpróbát tartani, így elő a körömlakk arzenállal, jönnek a legtutibb tippek!

 Csillámos ombre

Nagy divatja van az ombre stílusú manikűröknek, csillámos változatban pedig határozottan szépet lehet eme technika segítségével készíteni. Ráadásul különlegessége most épp, hogy visszafogottá teszi az eredményt, hiszen nem kell minden körmünket tövig lakkozni csillámszemű színnel ahhoz, hogy az ünnepi hatást elérjük.

ombreszilveszter5ombreszilveszter2ombreszilveszter6ombreszilveszter4ombreszilveszter1ombreszilveszter3
< >

Itt találsz hozzá egy jó kis részletes videót is az elkészítéséről, de lényeg, hogy szerezz be egy pici háromszögletű szivacsot, egy alapszínt és legalább egy csillámos árnyalatot, plusz persze egy átlátszó fedőlakkot. Talán pepecselős, de az eredmény határozottan csini!

Fullos

Ha a fél megoldás nem megoldás számodra, mi sem egyszerűbb, hajítsd sarokba a mini szivacsokat és fesd ki körmöd teljesen valamilyen csillámos színnel. Persze ebbe is lehet izgalmat vinni, válassz többféle szemcséket tartalmazó lakkokat, vagy helyezz el plusz csillámokat körmödre még a fedőlakk alá ecset vagy csipesz segítségével. Még tovább fokozhatod a hatást, ha az alapszín kontrasztos a minták többségének árnyalatához képest.

csillamosszilveszter1csillamosszilveszter3csillamosszilveszter6csillamosszilveszter2csillamosszilveszter4
< >

Jó ha tudod, a csillámos körömlakk felkenésének is meg van a maga kis trükkje:

Metálos mánia

Itt a KM Magazinon is olvashattatok már az idei év nagy trendjéről, a tükörfényesen csillogó maniról, ami ha máskor nem, hát három nap múlva abszolút aktuális lesz, egy pörgős szilveszteri partira remek választás.

kromszilveszter1kromszilveszter5kromszilveszter3kromszilveszter4kromszilveszter2kromszilveszter6
< >

Ehhez persze nem árt a spéci alapanyagot még időben beszerezni, aztán mehet a móka. Csak egy a fontos: ne tüsszents!

Tematikus ragyogás

A pici rajzok elkészítése ugyan igényel némi kézügyességet (és türelmet), de senki ne aggódjon, ha szakad a cérna, mentő megoldásként a körömmatricák mindig ott vannak számunkra. Tipikus mintákból pedig jól el vagyunk eresztve, tűzijáték, pezsgős üveg, pezsgős pohár és akár a toronyóra is felkerülhet körmöcskéinkre.

tematikusszilveszter1tematikusszilveszter3tematikusszilveszter5tematikusszilveszter7tematikusszilveszter8tematikusszilveszter9
< >

Ha tetszik ez a stílus, íme a képes bemutató kettőnek az elkészítéséről:

tematikusszilveszter4

 

tematikusszilveszter6

Mix and match

Haladó szinten sportot lehet űzni a fenti stílusok keveréséből is. Egy kis krómos ragyogás, egy kis matt vagy épp szatén fedésű részlet, márvány effekt és persze körömdíszek, negatív terek, miegymás. Ha jól csinálod, nem csak tíz körömnyi kuszaság lesz az eredmény, hanem valóban dögös és extrán egyedi manikűr.

vegyesszilveszter3vegyesszilveszter1vegyesszilveszter2vegyesszilveszter6vegyesszilveszter4vegyesszilveszter5
< >

Fotók: pinterest

Fot

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés