Krémmánia magazin

Most történik: beauty videók, amiket érdemes elindítani

Annyi beauty vlogger van ma már, hogy sokszor követni is nehéz, épp ki, miről posztolt YouTube csatornáján – nem beszélve az Instás oldalakról, de ezt most hagyjuk is. Nemrég olvashattatok róla, kik azok a valódi sminkmesterek, akik közösségi média csatornáját érdemes lehet követni, korábban pedig összegyűjtöttünk pár vloggert és vloggerinát is, akiket úgy gondoltunk, érdemes szemmel tartania a sminkelés és az ezzel kapcsolatos újdonságok iránt érdeklődőknek. Szerencsére van köztük mindenféle: jó fej szomszédlány típus, a dögös csajos vonalat képviselő, affektáló beauty boy-ok, visszafogott profik és még egy páran, ezek valamilyen keverékéből.

Most pedig segítünk egy kicsit

Összegyűjtöttük az elmúlt pár nap termését, csupa olyan videót, amik érdekesek, amikből elleshetünk pár tippet vagy épp valamilyen beauty cuccról tudhatunk meg egy kicsit többet – a végén pedig levezetésként azt is láthatjátok, hogyan küzd meg virtuális trolljaival Jeffree Star és Manny Mua egy közös videóban.

A pixiwoo párosából Nicola bemutatja, hogyan készíthetünk el egy Selena Gomez ihlette sminket, ami a hétköznapokon is simán hordható, ízléses, kifinomult. A csavart fejpánt pedig pluszban cuki, most tavasszal remekül feldobhatjuk vele megjelenésünket és még a frizuránkkal sem kell sokat vesződni általa:

Nikkie legújabb sminkje ennél jóval látványosabbra sikerül – persze őt ismerve ezen nem is kell meglepődni. A holland vloggerina is a zeneipar egy gyöngyszeméhez fordult inspirációért, sőt, egy egész gyöngysort vett alapul, méghozzá a Little Mix csajbandát és legújabb klipjét, a No more sad songs címűt. A csajok sminkje tényleg extra jól össze van rakva – és bár a klip maga borzasztóan gagyi Sakáltanya imitáció, a számot sanszos, hogy sok nyári buliban fogjuk még hallani. Nikkinek különösen Perrie Edwards sminkje tetszett meg, de ahogy hallhatjuk, jól rákattant a csajok sminkjére, így könnyen lehet, hogy hamarosan valamelyik másik leányzóét is elkészíti nekünk.

 

Tanya Burr és Zoella is legutóbb márciusi kedvenceit mutatta be. Tanya esetén többek között a Byredo tavaly megjelent Super Cedar parfümjét, egy Clinique bőrápolót és a MAC Cream Colour Base termékét, amit színárnyalattól függően használhattok szemhéjpúderhez alapként és highlighterként is.

Zoella szintén egy parfümmel kezdte a bemutatók sorát, majd a Rimmel Lasting Finish 25H Alapozó Komfort Szérummal SPF20 alapozóra hívta fel követői figyelmét. Nálunk a drogériás alapozó 4,04-es értéken áll, nem rossz, sokan dicséritek is tartóssága és megfelelő fedése miatt, de a vélemények alapján zsíros bőrűeknek nem ő a tökéletes megoldás.

Huda Kattan épp egy hete mutatta be, hogyan készíti el kedvenc sminkjét, amit a legtöbbször visel a hétköznapokon. Nem, nem egy visszafogott nomakeup makeup változatot láthatunk tőle, szemöldöke formázása bele sem fért a 15 perces vágott verzióba, az eredmény azonban tényleg szép.

Wayne Goss hasznos kis videójából megtudhatjuk, hogyan készíthetjük el úgy arcsminkünket, hogy az rövid időn belül ne folyjon el, ne ragadjon át mindenre, amivel csak arcunk érintkezik: gyerekünk pofija, életünk párjának arca vagy a mobilunk, ahogyan azt a kisfilmben is láthatjuk.

Lisa Eldridge egy tíz évvel ezelőtt készített, de nagyon is a mostani trendekbe illő smink felújított változatát mutatta be, amelynek lelke a finoman ragyogó arcbőr és a trükkös pirosító használat. A smink elkészítésének titka, hogy a pirosítót az alapozó után, de még a korrektorok és bármilyen árnyaló felvitele előtt dolgozza el a bőrön. Lassan, több lépésben, több rétegben.

Végül pedig, ahogy ígértük, jöjjön Jeffree Star és Manny Mua, ezúttal sminklecke nélküli videója:

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés