Krémmánia magazin

Ekkor érkezik Magyarországra a Balmain X L’Oreal rúzskollekció

A korábbi hírekkel ellentétben nem október lesz a hazai céldátum, egy picit többet kell várnunk a rúzsokra.

A legfrissebb információk szerint ugyanis itthon 2018 márciustól lesz kapható a kollekció, amelyből 8 színárnyalatot vásárolhatunk majd meg.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Color Riche ajakrúzsból készül a limitált szériás kiadás, amelynek tervezésében Olivier Rousteing, a Balmain divatház kreatív igazgatója is részt vett.

Addig is, míg megérkeznek hozzánk, gyönyörködjünk kicsit a rúzsárnyalatokban, amelyeknek csomagolása is a divatház színvonalának megfelelő luxust érezteti.

A kampányban minden árnyalat saját modellt kapott, így Rousteing egy tucat szépség társaságában élvezhette a fotózások perceit.

 

A rúzsoknak a csomagolásuk is irtó dögös lett, a 12 matt színárnyalatot három csapatba osztották, márványos kék és zöld, valamint fekete betétet is kreáltak a tubusokra.

Maguk a rúzsárnyalatok pedig nem holmi unalmas nude-ok (persze ők sem maradhattak ki a szórásból): lila, kék, sőt még zöld színűt is találhatunk a kollekcióban, továbbá egy dögös vörös is bekerült – még szép.

Az árak valahol 4000 Forint magasságában lesznek, legalábbis erre lehet számítani, abból, hogy Angliában 12,99 Fontos áron kerülnek az üzletekben.

Ha nem akartok várni márciusig, érdemes mától, vagyis szeptember 1-től figyelni a külföldi áruházak weboldalait, ott ugyanis már most debütál a kollekció mind a 12 darabja.

23481056789101112
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés