Krémmánia magazin

Újabb őrült szemöldök design, ezúttal a végletek túloldaláról

Úgy tűnik, teljesen rákattant a nép a szemöldöktuningra. Láthattunk már elválasztott, fonatos és copfos változatokat is, most pedig itt van mindezeknek a totális ellentéte, a dús szemöldökök fehér árnyéka, vagyis a negatív tér szemöldök.

Ami van, de nincs. És mégis van.

A Kapasiova művésznéven futó, lengyel származású sminkes osztotta meg magáról a trendindító fotót, amin szemöldökét sikerült úgy lemaszkolnia, hogy az úgy tűnjön, mintha teljesen leborotválta volna azt, majd épp a szokásostól eltérő módon, sötét színnel árnyalta a kerületét, megadva a nem létező szemöldök formáját.

Az ihletet egy másik instagram hős, a drag művész Salvia szolgáltatta, aki határozottan ijesztő, inkább maszkoknak tűnő sminkjeiről vált ismertté, amiknél még photoshoppal is rátolt egyet a látványra.

A széplelkű ihletforrástól azért Kapasiovának szerencsére sikerült megjelenésben annyira eltávolodnia, hogy a látvány inkább meglepő és kifinomult, mint művészien ijesztő.

Sminkje egyébként szépen illik az év elején felkapott másik negatív tér makeup módszer sorába, amikor a szemsminkek készítésekor a szemhéj egy részét valamilyen formában kimaszkolják, majd a mintát levéve az “üres hely” látványa ad extra löketet a looknak.

 

Készített For Men változatot is a sminkből, ami esetében a szakáll területét is célba vette:

Mentés

Mentés