Krémmánia magazin

Szívecskés szemöldök – trendecske, ami a net népét is kiborítja

Amióta divat a vastag szemöldök, az unatkozó ifjak nem győznek őrültnél őrültebb ötletekkel előállni, hogyan lehet formázni őket.

Fonatos, toll formára fésült vagy épp láthatatlan változattal egyaránt találkozhattunk már, amik bár őrült szokásnak tűntek, készítőik pozitívan jöttek ki a dologból, az ötlet pedig terjedt, mint a vírus.

Na, most úgy tűnik, elérkeztünk arra pontra, ahol már a cukiság faktor sem segíti a leleményességet: szívecske mintát borotválni szemöldökünkbe nem menő.

Mégis, ki az az őrült, aki önszántából mintát borotvál a szépen gondozott szemöldökébe, hogy aztán mikor megunta, hónapokig kínlódjon azon, hogy visszanőjenek a szálak az eredeti hosszúságra.

Másrészt határozottan nagy precizitásra van ahhoz szükség – és baromi vastag, sűrű szemöldökre -, hogy valaki alig fél centiben megalkosson egy szív formát úgy, hogy kivehető legyen, mi is akarna lenni. (No, persze az sem kizárt, hogy a fenti hullámindító fotó szimplán a Photoshop műve.)

A szemöldök mintára borotválása nem új dolog, gondoljunk csak a pasik körében érthetetlen módon terjedő szokásnak, hogy pici sávokat borotválnak az egyik szemöldökükbe – mintha valami hajdani véres csatában szerzett sebesülés hege lenne. Cöcc..

via GIPHY

Mentés