Krémmánia magazin

Ezek voltak a legnagyobb beauty trendek az Instagramon

A szemsminkek vittek mindent, abból is a művészi változatokért voltunk oda. Picasso és Monet tiszteletbeli örökösei ugyanis az aprólékos kidolgozású sminkektől a komplett festményekig mindent rápingáltak a picinyke felületre, hogy aztán megosztva az Instán, százezrek lájkolják és utánozzák le pillanatok alatt.

Néhányat közülük mi is megmutattunk nektek, ilyen volt a neon tusvonalas akció és egy tinilány hobbiból indult trendje, a szemhéjra festett műalkotások.

Öt téma köré csoportosultak a szemsminkek: a természet, a virágok, a szivárványos minták, a kontrasztos fekete-fehér sminkek és a kozmikus változatok taroltak a profik és az ügyeskezű mua-k körében egyaránt. Lássunk is néhány konkrét példát, miket kaptak fel a lájkok hátára az instás felhasználók.

Absztrakt művészet

Látványos színek és precíz vonalak játéka egy picinyke helyen.

Virágszirmok ölelése

Valódi virágszirmokat is menő volt szemhéjunkra applikálni.

Saray DominguezMUA&HairStylist (@yarasnimo) által megosztott bejegyzés,

 

Vízfesték hatás

Finom eldolgozású színek, lágy egybeolvadás, mintha nem is smink lenne, hanem vászonra festett kép.

Tervezett virágzás

A cut crease smink virággal dúsított változata. Pointilisták előnyben.

Popkultúra a szemhéjon

Mozifilmek és más szórakoztató tömeggyártmányok hatásai sminkesítve.

Szivárványos szemsmink

Az unikornisok és sellők mellett szinte kötelező volt jönnie ennek is.

Monokróm mód

Azonos árnyalatban úszhatott nem csak szemhéjunk, de ajkaink is, ha pedig mindezt világos árnyalatban tettük, még a highlighterrel is tolhattunk egyet a látványon.

Szokatlan részletek

Tökéletes példa a trendre a lenti smink, ami sem színébe, sem stílusában nem mondható megszokottnak, de túl gyakran azért flittereket sem raggatunk szemhéjunkra.

Szemöldök smink

Szerencsétlen szemöldökünknek is kijutott a jóból idén, szívecskéstől a tollformájúig fésülgették mindenfélére. Az egyik legfogyaszthatóbb talán az volt, mikor a szemsmink árnyalatát futtatták fel rá.

 

Bustle