Krémmánia magazin

A legújabb szemöldöktrendet szimplán csak photoshoppolták

Nagy divat a közösségi médiában idióta szemöldöktrendet indítani, garantáltan mindig van pár ezer lelkes megszállott, aki rákap a dologra és toll formájúra fésüli vagy épp láthatatlanra sminkeli szemöldökét.

Nos, a legújabb dilihez még ennyi sem kell, az ugyanis szimplán és vállaltan képmanipulálás. Egyfelől roppant megnyugtató, hogy ezek szerint senki nem ragasztott szőrszálakat a szeme köré, vagy nem pocsékolt el végtelen órákat a sminkelésre, másrészt tökéletes szemléltetőeszköze annak, mennyire manipulatív is a közösségi média. A tömegtökéletes lányokkal még a legnagyobb butaságot is el lehet adni, amiért milliók sóhajtoznak egy ütemre anélkül, hogy elgondolkodnának azon, mit is látnak tulajdonképpen.

A hold szemöldök Hailey Bui influenszeren (Fotó: instagram/hayley_bui)

A félhold formájú szemöldök esetén annyiról van csak szó, hogy egy grafikus vénájú srác, Stefan James, oda fotosoppolta egyik influencer ismerősének az arcára a holdacskát. Ami aztán úgy megtetszett néhány másik leányzónak, hogy ők is azonnal holdas kamuszemöldököt akartak, és így, az elindult saját hódító útjára az instán.

Hogy mi a szép egy szem alá görbülő álszemöldökön, teljes rejtély számunkra, de nyugtázzuk annyiva a történetet, nem vagyunk egyformák. Ebben, biztosan nem.