Krémmánia magazin

Kim Kardashian divatba hozza a testalapozást

A KKW Beauty legújabb kollekciója az arcunk helyett a testünket célozza meg, ráadásul nem is akármilyen módon. A Body Collection nem csak szimpla testfényt tartalmaz (mert nyilván az sem maradhatott ki), de alapozót is, amivel a lábujjaktól kezdve beboríthatjuk testünk kilátszó részeit, ha arra lenne szükségünk.

Fotók: instagram/kkwbeauty

Kim Kardashian még egy meglepően bevállalós videót is közzétett arról, hogy a lábszárán lévő, viszonylag nagy pikkelysömör foltját miként tudja Body Makeup alapozójával pikk-pakk eltüntetni. Mint kiderült, a bőrporbléma elfedésére már hosszú évek óta használt alapozókat, saját terméke kidolgozásába pedig összegyűjtött tapasztalatait akarta mind belevinni, hogy egy valóban jó minőségű testsmink készüljön. A Body Makeup 7 árnyalatban lesz elérhető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m so excited for you guys to try my new @kkwbeauty Body Collection. It consists of 3 different products (body make up, a liquid body shimmer and a loose shimmer powder). I use them all separately and sometimes all together depending on the look I am going for. This one shown above is the body Make Up. This is what I use most often. I don’t always like my legs to have shimmer on them. I use this when I want to enhance my skin tone or cover my psoriasis. I bruise easily and have veins and this has been my secret for over a decade. I’ve learned to live with and not be insecure of my psoriasis, but for days when I want to just cover it up I use this Body Makeup. My formula is so creamy and buildable and has a smooth satin finish. It builds easily for a more full coverage if needed. It launches 06.21.19 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty.  Stay tuned for some videos showing how i use it all.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Mindezt sminkese is megerősítette…

KKW Body Makeup (Fotó: isntagram/kkwbeauty)

A színezett testfényt, a Body Shimmert ugyan leginkább a szépre barnult bőrön tudjuk elképzelni, de ezzel nyilván nem lehet gond most, a nyári időszakban – nem véletlen, hogy tavaly Rihanna is ekörül dobta piacra hasonló termékét.

KKW Body Shimmer (Fotó: isntagram/kkwbeauty)

A Loose Shimmer Powder segítségével még ennél tovább mehetünk a csillogásban. A por állagú testhighlightertől ragyoghatunk, mint a diszkólámpa, csak tudjuk igényesen viselni a fényt és ne forduljon át holmi bazári mókába. Igaz, a videók alapján a készítmény egészen apró szemcsés lehet, amit ha szépen eldolgozunk, adhat kellően egységes fényt bőrünknek. És apropó: nem csak testre, arcra is használhatjuk.

KKW Body Loose Shimmer Powder (Fotó: isntagram/kkwbeauty)

A 7500 és 13000 forint közötti áron mozgó újdonságok június 21-én jelennek meg, azonban ha sokallnánk az árukat, jó ha tudjuk, hasonló hatást gyorsan elérhetünk, ha felhasználjuk az arcunkra be nem vált alapozóinkat. Lábszáron nem tragédia ha illatos vagy ha nem pont passz a színe, keverjük össze testápolóval és máris adhatnuk egy kis finom fedést csülkeinknek. De ugyanezen szellemben a megunt BB krémeket is tovább hasznosíthatjuk, mint ahogyan egy nagyobb fejű ecset segítségével a soha el nem fogyó highlighter készletet is megdézsmálhatjuk, és már csillogunk is, tetőtől talpig.