Krémmánia magazin

Ezek lesznek az idei Halloween legnépszerűbb sminkjei

Közzétette a Pinterest, mely halloweeni sminkek iránt mutatták a legnagyobb érdeklődést a közösségi oldal tagjai az elmúlt időszakban. A Stranger Things mindent vitt, de rajzfilmhősökből is akadt pár, akivé szívesen elmaszkírozná magát a többség.

Illusztráció: Istockphoto

1. helyezett: Stranger Things

A filmsorozat ihlette sminkek iránt 1569%-ot ugrott a keresések száma, a vállalkozókedvűek a lentiekhez hasonló szépségekké maszkíroznák magukat legszívesebben.

2. helyezett: Oroszlánkirály

Nem véletlen a 954%-os érdeklődésugrás, a mesefilm remake-je volt az év egyik legvártabb mozifilmje, amelyhez kapcsolódóan nem egy sminkkollekció is megjelent, a karakterek pedig tálcán kínáják az ötletet a jópofa (vagy épp ijesztő) halloweeni sminkek elkészítéséhez.

3. helyezett: Pindúr pandúrok

A 2016-ban indult Pindúr Pandúrok remake sorozat teljes extázisban tartja Amerikát, ahol ha nem Stranger Things karakternek, akkor valamelyik rajzfilmcsajszinak akarnak öltözni. Konkrétan a sminkek iránt 317%-ot ugrott a keresések száma a Pinteresten. Ha nektek is tetszik a sorozat, akkor a lentiekhez hasonló sminkkel ti is kiegészíthetitek Csuporka, Puszedli vagy Sziporka jelmezeteket, ezeket ráadásul jóval egyszerűbb is elkészíteni, mint egy komplett Zordon arcot.

4. helyezett: Pókember

Míg ovis korban jellemzően a kisfiúk rajonganak a pókcsípte szuperhősért, úgy felnőve már látványosan megugrik a csajok érdeklődése is a pirosruhás falmászó iránt. 280 %-kal többen keresték a Pókemberes sminkeket, mint általában szokták, és nem csoda. A piros szín, a pókhálóminta, és maga a pók, mint dekorelem is adja magát, hogy jó kis halloweeni sminkek alapjául szolgáljanak.

5. helyezett: Jázmin hercegnő

Akik valamilyen kevésbé rémisztő, de roppant aktuális karakternek szeretnének beöltözni, az Alladin mesefilm Jázmin hercegnője tökéletes lehet. Az élőszereplős remake sikerén felbuzdulva sokan kezdték keresni a Disney-hercegnő ihlette sminkeket, 106%-kal többen, mint korábban.

Persze ebbe is bele lehet vinni egy kis vérbeli halloween fílinget: