Krémmánia magazin

Megjelent Victoria Beckham első arcápolója, nem akármilyen krémről van szó

Victoria Beckham már sminkkollekciója bevezetésekor megígérte, hamarosan arcápolókkal bővíti szépségmárkáját, amely mindenképp izgalmas hírnek bizonyult, hisz maguk a sminktermékek is elismerésre méltó utat jelöltek ki maguknak. Első arcápolója azonban túlmutat a várakozásokon, a Cell Rejuvenating Priming Moisturizer névre keresztelt arckrémet ugyanis nem mással, mint a luxus arcápolók területének legújabb, legfelkapottabb személyével, Augustinus Baderrel készítette.

Hogy megértsük, mitől oly extra ez a krém, Augustinus Badert kell egy kicsit jobban megismernünk. A német kutatóprofesszor kozmetikai márkája elképesztő gyorsasággal vált népszerűvé nem csak a hollywoodi hírességek, de általában a presztízs márkákra nyitott (és fizetőképes) réteg körében. A 2018 februárjában alapított szépségmárkára kerestek rá az elmúlt időszakban a legtöbben a Google-ben és nem véletlenül. Kérámjeinek eddigi használói páratlan bőrszépítő, bőrtónusjavító, folthalványító, regeneráló hatásról számoltak be, a luxuskrém – ha hihetünk az állításoknak – tényleg mindent tud, amit 30 felett elvárhatunk, messze nem arról van csak szó, hogy szépen hidratál.

Victoria Beckham tehát egy abszolút húzónévvel állt össze, hogy megalkossa első arcápolóját, amelynek fő attrakciója, hogy tartalmazza azt a kulcsösszetevőt, amely miatt (is) az Augustinus Bader The Cream arckrém oly felkapott lett. Ez pedig a TFC-8 névre keresztelt, levédett komplex (Trigger Factor Complex), amely több mint 40 különböző alkotóelemből áll, beleértve vitaminokat, aminosavakat és szintetikus molekulákat.

A Victoria Beckham Cell Rejuvenating Priming Moisturizerben ugyanez az összetevő benne van, továbbá tartalmaz többek között peptidet, fekete tea fermentátumot (kombuchát, ami számos, a bőrnek hasznos vitaminokat tartalmaz, folthalványító, segíti a bőr természetes pH-értéként fenntartását),  Chlorella Vulgaris mikroalga kivonatot, aminek anti-aging hatást tulajdonítanak és természetes teljesen illatanyagmentes. Kis túlzással azt is mondhatjuk, a The Cream kistestvére, bár gyorsan hozzátesszük, számos eltérés van a két készítmény INCI-je között, a TFC-8 jelenléte és Augustinus Bader neve a tubuson azonban elég hozzá, hogy felkapjuk rá a fejünket.

Cell Rejuvenating Priming Moisturizer 1Cell Rejuvenating Priming Moisturizer 2
< >
Cell Rejuvenating Priming Moisturizer

Fájó pont, hogy a pumpás kiszerelésű, egyébként nagyon mutatós arcápoló 50 ml-es változata 145 dollár, vagyis nagyjából 45 ezer forint, igaz, még így is kevesebb mint a The Cream, amelyből egy ugyanekkora kiszerelés 75 ezer forintba kerül.