Krémmánia magazin

Pihend ki a szilveszter fáradalmait, bújj egy fátyolmaszk alá!

Ha te is úgy érzed, távolról sem pihented ki a múlt évet, a karácsonyi-szilveszteri vidámkodástól pedig nyúzott vagy, ideje feltérképezni, házi-wellness részlegünk milyen lehetőségekkel szolgál, hogy pár órára kikapcsolódjunk, pihenjünk.

Habfürdőkre adtunk már korábban ötleteket, most a fátyolmaszkok következnek, az új év első napjaiban igenis kijár bőrünknek is az extra pihenés, feltöltődés. Válogatásunkból a csábító, rendelgetős darabokat most kihagytuk, helyettük mutatunk öt olyat, amit bármikor beszerezhettek a legközelebbi drogériában is.

1. Isana Mix-it Tuchmaske Hyaluron & Vitamin C Booster – 4,85-ös értékelésű fátyolmaszk sok-sok hidratáló összetevővel, niacinamide-dal és C-vitamin származékkal. A folyadék külön tasakban van, használat előtt mi itatjuk át vele a fátyolmaszkot.

2. Balea Avocado & Honig Fátyolmaszk – Jelenleg a KM legnépszerűbb fátyolmaszkja, gyulladáscsökkentő és rengeteg hidratáló összetevővel, plusz pici illatanyaggal.

3. The Beauty Mask Company Detox Kendőmaszk – Az első vélemények alapján egészen jó kis fátyolmaszk ő is, hasonlóan a fentiekhez a plusz hidratálásban nyújt elsősorban gyors és hathatós segítséget. A kendő 100%-osan biológiailag lebomló alapanyagból készült.

4. Sugu Glowing Skin Sheet Mask With Egg White – Dél-koreai fátyolmaszk zsíros és kombinált bőrre,  meytől puha és hidratált lesz arcbőrünk. A maszk alaposan át van itatva anyaggal, szép összetevőlistáját csak a fránya illatanyagok rondítják.

5. Garnier Vitamin C Shot Fresh-mix Kendőmaszk – A Krémmánián legnépszerűbb Garnier fátyolmaszk, ötcsillagos minősítéssel. A folyadékkal mi itatjuk át a kendőmaszkot – ha akarjuk. Olyan sok szérum jár hozzá, hogy sokan pipettás üvegcsébe töltötték, így jóval tovább élvezték hatását.