Krémmánia magazin

Gyönyörű lett Victoria Beckham új sminkpalettája

Victoria Beckham múlt év szeptemberben elindított clean beauty sminkmárkája nem akármilyen újdonsággal jelentkezett: a Smoky Eye Brick in Silk szemfestékpaletta a természetes sminkek, a bronzos-bézses földszínek szerelmeseinek igazi csemege lehet.

Mint posztjábanVictoria Beckham elmondta, “Sokat gondolkoztunk rajta, hogy elhalasztjuk a bevezetést, de meghallgattuk beauty-közösségünket, amely tagjai azt kérdezgették tőlünk, mikor jelenik meg az új, selyem szemhéjpúderpaletta, ami még a februári divatbemutató alkalmával volt látható. Végül tehát úgy döntöttünk, megyünk előre és boldog vagyok, hogy elmondhatom, ma megérkezett! Reméljük, vinni fog egy kis ragyogást és örömöt a napotokba!” 

A sminkpaletta ráadásul jótékonysági célt is szolgál, a bevételek 20%-át a Feeding America és a Trussell Trust szervezeteken keresztül a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került családok élelmiszerrel történő ellátására fordítják.

Hogy a palettáról is szót ejtsünk, a korábbi változatokhoz hasonlóan most is négy színt tartalmaz, melyek szaténszerűen lágyak és ragyogók egyszerre. A legnagyobb méretű, világos Linen egy könnyed pezsgőszín, mellette a Sunbeam valódi sárgaarany ragyogású, őt követi a sötét vörösesbarna Sandal, vélgül a Copper névre hallgató, igazi bronzszín.

A sminkpaletta a többi árnyalathoz hasonlóan 54 dollárba, vagyis nagyjából 18 ezer forintba kerül.