Krémmánia magazin

Kendall és Kylie Jenner úgy pózolnak, mintha szerelmespár lennének, nem édestestvérek – Ez normális?

Ó, hányszor használtuk már a szófordulatot, nem akármilyen sminkkkollekció jelent meg, hát, most kétségkívül így van. Az ominózus újdonság, vagyis a Kendall by Kylie Jenner kollekció fotóit ugyanis minél többször látjuk, annál jobban szorul háttérbe minden, ami a sminkcuccok színeiről, csillogó/matt finiséről szól, és válik egyre zavarbaejtőbbé az érzékien összebújó testvérpár látványa. Pedig a kollabra sokat kellett várni, érkezéséről már múlt év tavaszán felröppentek a hírek.

Fotó: Jerod Harris/WireImage

Tudjuk jól, szexszel mindent el lehet adni, és még csak álszentek sem szeretnénk lenni, szemünk se rebben, ha egy reklámfotón két barátnő szorosan összebújik, mi tagadás, ál-leszbikus húrokat pengetni roppant divatos, Instán meg pláne jól mutatnak a kicsi képre összezsúfolt mellek és ajkak.

Mi több, már azon sem kell csodálkozni, ha egy testvérpár szimultán pucsít a kamerának a jó ügyért, tudjuk jól, két szexi csaj mindig jobb mint egy.

Attól azonban már felszalad a szemöldökünk, ha két nővér a meztelenség látszatát keltve, összebújva simogatja egymást, csukott szemmel adva át magukat egymás gyengéd érintésének. Ez kell hozzá, hogy jól marketingeljünk egy púdert?

Persze nem ez volt az első ilyen kampányfotó a Kylie Cosmetics-nél, sőt, eddig minden tesóval sikerült összehozni egy-egy erotikus töltetű kampányfotót, ez a mostani azonban túltesz valamennyin, talán amiatt is, hogy a képek a sminktermékek dobozaira is felkerültek.