Krémmánia magazin

Jennifer Lopez szépségmárkát indít, nem is akármilyet

Pár hete már elindult az információk csepegetése arról, hogy Jennifer Lopez saját szépségmárkát indít, arról azonban ezidáig nem szóltak a hírek, mégis mit várhatunk majd az újdonságtól. Nos, akik arra kötöttek volna fogadást, hogy az Inglot kollaboráción felbuzdulva sminkmárkája lesz, veszítenének, Jennifer Lopez ugyanis arcápolási márkát indít JLo Beauty néven, melynek első tagja újév napján érkezik majd.

Jennifer Lopez bőrápolási márkát indít.
Jennifer Lopez bőrápolási márkát indít. (Fotó: Toni Anne Barson/WireImage)

Az első bőrápolási termék egy szérum lesz, olyan összetevőkkel, melyeknek JLo is köszönheti szépségét, ragyogását. Nos, tény, ez nem egy akkurátus INCI bemutatás, de bármit is fog tartalmazni ez a készítmény, ha ötvenévesen is olyan lesz tőle a bőrünk mint Jennifer Lopezé, kérnénk belőle pár adagnyit – egységcsomagban keménységével, akaraterejével, mellyel edzéseit végzi és lenyomja a koncerteket, plusz a génekből is kérnénk egy csipetnyit, biztos ami biztos.

Komolyra fordítva a szót, sajnos ennél több részletet még nem tudni az újdonságról, de kiváncsian várjuk, és ígérjük, veletek is megosztjuk majd a híreket.