Krémmánia magazin

Sminkmárkát indít a Valentino

Valentino Beauty néven érkezik a legújabb luxus szépségmárka, mely sminktermékek egész garmadáját fogja elénk tárni. A Valentno divatház L’Oreal Csoport kezelésében életre hívott márkája júnus 1.-én jelenik meg – legalábbis Amerikában és Angliában, de bízunk benne, hogy nem kell sokat várni a hazai debütálásra sem.

Fotó: loreal.com

Az induló kollekcióban 40 árnyalatban elérhető alapozó, és 50 árnyalatban megálmodott ajakrúzs is szerepel, valamit számos szemsmink elkészítésére szolgáló termék.

Idézet: loreal.com

Color Cool Couture

Color Cool Couture – Ez a mottója a szépségmárkának, amit középpontba állítva “A Valentino divatház olyan szépséget alkot, mely az új álmok játszóterét hozza el. Vízióját a szépség, a színek és az inkluzivitás elválaszthatatlan egysége határozza meg, melynek nyomán Pierpaolo Piccioli vezető tervező a Valentino-házat a modern kultúra szinonímájává tette.” – olvashatjuk a L’Oreal Csoport oldalán.

A szépségmárka arcának sem egyetlen személyt választottak, 16, a márka által “eklektikus szépségnek” nevezett tehetség fogja képviselni az újdonságokat.

Bár ez az első alkalom, hogy  divathát dekorkozmetikumokat mutat be, a parfümgyártás terén már nagy múltra tekint vissza. Első illata, a Valentino 1978-ban jelent meg, legutóbb pedig a Lady Gaga arcával fémjelzett Voce Viva parfümmel jelentkeztek a múlt évben.