Krémmánia magazin

Unileveres lett a Paula’s Choice

Paula Begoun kozmetikai márkája, a Krémmánián is népszerű Paula’s Choice tulajdonost váltott, a TA Associates helyett immár az Unilever portfóliójába tartozik a brand. Arról egyelőre nincsenek infomrációk, hogy a Dove, Vaseline, Pond’s, vagy a Tresemmé márkákat is felölelő cégcsoport mekkora összegért vásárolta fel a márkát, igaz a részletek egyeztetése még zajlik.

paulas choice unilever

Paula Begoun 1995-ben alapította márkáját, mely a tudatos bőrápolás sarokkövének számít. Nem titok, a Krémmániát alapító Rácz Judit számára is meghatározó volt mindaz, a kozmetikumok összetevőit középpontba állító szemlélet, melynek elterjedése nagy mértékben köszönhető Begounnak. “Nagy álmom vált valóra azzal, hogy találkozhattam személyesen is Paula Begounnal, aki nélkül ma nem biztos, hogy lenne KM.” – mondta el Judit még 2017-ben, mikor személyesen is találkozhatott a Paula’s Choice alapítójával.

A felvásárlás várhatóan hatással lesz a termékek elérhetőségére is, a tervek közt szerepel ugyanis a márka intenzívebb bevezetése azon piacokra, ahol jelenleg még nem, vagy csak korlátozott mértékben érhetők el a termékek. A márka az Unilever Prestige vonalába fog tartozni, ahol jelenleg olyan márkák képviseltetik magukat, mint a Kate Somerville, a Dermalogica, a Murad, vagy a Tatcha.