Krémmánia magazin

Megszűnt a Tati Beauty

Két évvel sminkpalettája bemutatása után Tati Westbrook vlogger sminkmárkája, a Tati Beauty megszűnt. A márka rajongóit váratlanul érte a hír, mi több, hír sem érkezett róla előzetesen, hogy egyszer csak zárva találják a webshopot, de így lett. A tájékozódást pedig az sem segítette, hogy egy darabig az Instagram oldalon is csak ennyit közöltek:

Megszűnt a Tati Beauty.
Megszűnt a Tati Beauty. (Fotó: instagram/tatibeauty)

Végül aztán befutott Tatitól egy videó is a témában,  amiből megtudhattuk, bármennyire is szerette az alkotó folyamat minden percét, és bármennyi terve, elképzelése is volt a jövőre nézve, az elmúlt időszak történései őt, cégét is érintették. Nem volt más választás, mint a márka értékesítéseinek leállítása.

Mik voltak ezek a történések? A covid negatív gazdasági hatásai keményen jelentkeztek, hiába volt eleinte sikertermék a Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1 Szemfestékpaletta, drámaian csökkentek az eladások. Ráadásul másik márkája, a szépségvitamint áruló Halo Beauty-val kapcsolatban egy komoly per esett Tati és a férje nyakába, amit Clark Swanson társalapító indított ellenük még a múlt évben. A perköltségek idén nyárra olyan magasra rúgtak, hogy két Los Angeles-i ingatlanukat is el kellett adniuk.

YouTube csatornáját persze nem állítja le, mint vlogger továbbra is számíthatunk rá beauty tartalmakért, mi több, szeretné még valamikor, valahogyan ismét termékfejlesztésre is adni a fejét, ennek részleteit kitalálni azonban még a jövő zenéje.