Krémmánia magazin

Kristen Stewart sminkje lehet a tökéletes ünnepi smink – Itt a videó, hogyan készítsd el

Beau Nelson sminkmester készítette Kristen Stewart számára azt a füstös szemsminket, aminek elkészítését most megnézhetitek.  Mi több, Lisa Eldridge-nek hála magától a sminkestől láthatjuk, miként készül a látványos a smink, ami karácsonyra, vagy akár majd a szilveszteri buliba is tökéletes lehet.

smink
Beau Nelson sminkmester mutatja be, hogyan készült Kristen Stewart füstös szemsminkje. (Fotó: Youtube)

A smink elkészítése már némi arcápolási alapot is tartalmaz, egy kis masszázzsal, szemmaszkkal indít a sminkmester. Ezt követően jön az alapozó, aminek eldolgozásához egy meglepő eszközt használ, a saját márkája által piacra dobott LEIA Ultraflesh Blendert, ami nem szivacs, és nem is rózsakvarc mint az arcrollerek, ellenben egy spéci kis műanyag applikátor, ami nem szívja magába a terméket, tökéletesen tisztítható és bármennyiszer újrahasználható – legalábbis az ígéretek szerint.

LEIA Ultraflesh® Blender
LEIA Ultraflesh® Blender

Az alapozót követi a korrektor, majd a bronzosító, ezek már ecsettel kerülnek a helyükre, némi pirosító, aminél ismét előkerül a lila blender, és végül rátér a szemsminkre, ami az egész look központi eleme.

Az alsó szemkontúrt erőteljesen meghúzza, egészen a belső szemzugig, majd üdítő lazasággal maszatolja fel a lila színt a szemhéjra, hogy utána szépen összedolgozza azt egy gyönyörű, bronzos árnyalattal.

Az alsó ívre is kerül a lila színből, ecsettel eldolgozva – és ha ügyesek vagyunk, ilyen sminket kapunk:

A videó itt nem áll meg, a sminknek mélységet, vadságot adhatunk némi sötétebb árnyalat hozzádolgozásával, a szemhéjon és az alsó pillasornál is.

A színek némi további építése, finomítása, majd a szélek eldolgozása és a szempillaspirálozás után még inkább tökéletesedik az összhatás:

És hogy hová fokozható mindez műszempillákkal, a szemöldök formázásával és egy kis rúzzsal? Megnézhetitek a videóban.