Krémmánia magazin

Újdonság: Revox Plex hajápolók

A jóáras arcápolóiról ismert smart beauty márka, a Revox hajápolókkal bővítette kínálatát. A Revox Plex hajmegkötő rendszer az ígéretek szerint egy professzionális színvonalú, otthoni használatra is alkalmas termékcsalád, kifejezetten a károsodott haj kezelésére.

revox plex ujdonsagok

A készítmények egy teljes hajápolási rutint alkotnak, hasonlóan a téma viszonyítási pontjához, az Olaplexhez, igaz, a többlépcsős megoldás más hajápoló családokra is jellemző; keresd a “plex” szócskát a nevükben.

A Revox Plex összesen 7 terméket kínál, ezek közül kettő csak szalonhasználatra lesz elérhető, a másik öt azonban már most is beszerezhető. Ezek az

előkészítés – gyengéd tisztítás – kondicionálás – simítás – extra ragyogás

lépésekhez kapcsolódnak.

Hatásaik között szerepel: a mélyhidratálás és táplálás, az antioxidáns védelem, a hajnövekedés és a hajhullás kontrollálása. Az ígéretek szerint segítenek újjáépíteni és helyreállítani a hajat, behatolnak a hajszerkezetbe a mélyreható hatás érdekében. Védenek az UV-károsodástól, a hőtől és más környezeti és mechanikai agresszív tényezőktől is. Intenzíven táplálják a hajat, kisimítják a kutikula sejteket a haj megerősödése és kondicionálása érdekében.

Tartalmaznak Omega-3, Omega-6, és Omega-9 zsírsavakat, magokból és diófélékből származó hidegen sajtolt olajakat, és többféle vitamint.

Revox Plex Hair Perfecting Treatment – Hajtökéletesítő kezelés (3. lépés): Újjáépíti és regenerálja a hajszerkezetet, csökkenti a töredezettséget, mélyen erősíti a hajat. A sampon előtt, 1-3 alkalommal javasolt a használata egy héten, nedves, törülköző száraz hajon. Hatóideje 15-20 perc.

Revox Plex Hair Perfecting Treatment - Hajtökéletesítő kezelés
Revox Plex Hair Perfecting Treatment – Hajtökéletesítő kezelés

Revox Plex Bond Care Shampoo – Hajerősítő Sampon (4. lépés): Hidratálja a hajszálakat, javítja a hajat, erősíti és fenntartja hosszú távon a haj állapotát. A bozontos, sérült vagy festett haj javítására és az optimális nedvességtartalom fenntartására lett kifejlesztve. Segít csökkenteni a szálló hajszálakat, és kibogozni a hajvégeket.

Revox Plex Bond Care Shampoo - Hajerősítő Sampon
Revox Plex Bond Care Shampoo – Hajerősítő Sampon

Revox Plex Bond Care Conditioner – Hajerősítő Kondicináló (5. lépés): Mélyhidratáló hatású, erősíti
a hajszerkezetet, megújítja és védi a gyenge hajat. Hajmosást követően a nedves haj teljes hajhosszára kell felvinni és 3-5 perc hatóidő után alaposan kiöblíteni.

Revox Plex Bond Care Conditioner - Hajerősítő Kondicináló
Revox Plex Bond Care Conditioner – Hajerősítő Kondicináló

Revox Plex Bond Smoothing Creme – Hajsimító Krém (6. lépés): Megkönnyíti a formázást, javítja és kisimítja a hajat. Hajban hagyható, krém állagú készítmény, mely nedves és száraz hajon is használható.

Revox Plex Bond Smoothing Creme - Hajsimító Krém
Revox Plex Bond Smoothing Creme – Hajsimító Krém

Revox Plex Bond Repairing Oil – Hajvégápoló Olaj (7. lépés): Hővédő hatású, megkönnyíti a formázást, felerősíti a haj színét, fényét. A márka ígérete szerint helyreállítja a sérült hajszerkezetet, csökkenti a további sérülések és töredezett végek kialakulásának kockázatát, és minimalizálja
a bolyhosodást a haj elnehezítése nélkül.

Revox Plex Bond Repairing Oil - Hajvégápoló Olaj
Revox Plex Bond Repairing Oil – Hajvégápoló Olaj