Krémmánia magazin

5 lábápoló, amikből összeállhat egy komplett rutin

Egész nap zárt cipőben lenni nem nagy felüdülés a lábnak, nem csoda, hogy tavaszra már megsokasodnak a bőrkeménykedések talpunkon. Ha te is úgy érzed, ideje úrrá lenni a helyzeten, nézd meg válogatásunkat, amelyben olyan lábápolókat találsz, melyek jól kiegészítik egymást, közösen pedig egy igazi, full extrás lábápolási rutint adnak.

lábápolás
Fotó: Pexels/Monstera

Igaz, alapjáraton az is jó, ha a testápolóból juttatsz napi szinten kellő mennyiséget talpaidra, ám még szerencsésebb, ha direkt a láb ápolására kialakított krémet használsz. Ilyen például az Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab, ami a márka szuper értékelésekkel bíró lábkrémjének új testvérkéje. Intenzív és tartós hidratálást ígér a talpaknak, így csökkentve a berepedezést és a bőrkeménykedés megjelenését, ám a krém változatnál könnyedebb állaggal. Mindennapos használatra remek alternatíva, felvitel után nem kell hosszan várni a zoknifelvétellel.

Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab
Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab

A tavaszi lábápolás kedvencei a hámlasztó zoknik, amik pár hét leforgása alatt ígérik a talp bőrének intenzív megújulását, a kemény bőrrészek távozását még a hivatalos papucsszezon előtt. A Krémmánián is szuper értékelésekkel rendelkező Avon Hámlasztó Lábpakolás Glikolsavval és Aloe Verával jó opció lehet minderre, baráti áron, és a visszajelzések alapján hatékony összetevőkkel gondoskodik talpaink megújulásáról.

Avon Hámlasztó Lábpakolás Glikolsavval és Aloe Verával
Avon Hámlasztó Lábpakolás Glikolsavval és Aloe Verával

Nemcsak hasznos, de kellemes dolog is időnként lábfürdőt venni, a lavóros házi wellness szuper frissítő lehet talpaink számára, és a bőr puhaságához is nagyban hozzájárul. A Krémmánia legnépszerűbb lábfürdősója ráadásul egy jó áras termék, a Balea Fuss Vitalizáló Lábfürdősó 4,72-es értékelésű, remekül elűzi a kellemetlen lábszagot, és megfelelően felpuhítja a bőrkeménykedéseket, hogy aztán eltávolíthassuk azokat.

Balea Fuss Vitalizáló Lábfürdősó
Balea Fuss Vitalizáló Lábfürdősó

Mindehhez jól jön egy sarokreszelő is, példának okáért a Fusswohl Elektromos Bőrgyalu, amit már több mint ötvenen értékeltek. Ár-érték arányban jó választás lehet, azt írtátok, nagyon szép puhára reszeli a bőrt, kényelmes a használata és strapabíró is. A krémezést le ne hagyjátok utána!

Fusswohl Elektromos Bőrgyalu
Fusswohl Elektromos Bőrgyalu

Igaz, a tavasz még nem a papucsokról szól, a vastag pamutzoknik helyett már előkerülnek a nejlonzoknik, amik egész napos viselése óhatatlanul kellemetlen lábszaggal párosulhat. Jó szolgálatot tesz ezért egy lábdezodor, amiből nemcsak talpunkba, cipőnkbe is fújhatunk egy keveset felvétel előtt. Az Oriflame Feet Up Comfort Élénkítő Lábspray a Krémmánia egyik legnépszerűbb terméke a témában, kiváló renoméval, kellemes illattal, megfelelő porlasztással és szuper frissítő hatással, ami majd nyáron is jól fog jönni.

Oriflame Feet Up Comfort Élénkítő Lábspray
Oriflame Feet Up Comfort Élénkítő Lábspray