Krémmánia magazin

Újra itt: Tom Ford Lip Blush

Ha tavaszi-nyári kollekció és Tom Ford, akkor Lip Blush. Sokak legnagyobb örömére ismét visszatér a luxusmárka áttetsző, arany pelyhekkel díszített ajakbalzsamja, mely mellé limitált szériás parfüm és testolaj, valamint egy arcárnyaló duó és néhány rúzs is csatlakozott.

Tom Ford Lip Blush
Tom Ford Lip Blush

Kétség kívül látványos lett talpig arany csomagolásában a Tom Ford Soleil Brûlant Collection 22 minden tagja, ám a hájp mégis a Lip Blush körül pörgött fel. A balzsam ismét arany színű, szögletes tokot kapott, és nem hiányoznak belőle a picinyke arany pelyhecskék sem, amiktől hihetetlenül exkluzív külsőt kap még annak tudatában is, hogy egyáltalán nem újdonságról van szó. 2019-ben, a virágszirmokkal ékesített átlátszó balzsamok fénykorában robbant be a Tom Ford változat, és azóta is minden évben elkapkodják a nyári kollekciók részeként megjelenő balzsamot.

A Tom Ford nyári sminkkollekció többi tagja

tomfordbodyoiltom ford parfumtom fordcheekduotomfordultrashinelipcolor
< >
Tom Ford Soleil Brulant Shimmering Body Oil

A Lip Blush felkenve egyébként nem csak fényt ad, bőrünk pH-értékétől függően színezi rózsaszínessé ajkainkat. Hogy pontosan milyenre, az abszolút egyedi, ezért is annyira különleges. No meg a látványért, mert egy ilyen színezett ajakbalzsamot elővenni a táskánkból igazi luxusélményt jelent.

Tom Ford Lip Blush
Tom Ford Lip Blush