Krémmánia magazin

Pofonegyszerű francia manikűr, amit neked is ki kell próbálnod

A francia manikűr mindig jó választás, vékonyka mosolyvonallal megfestve pedig most különösen divatos. A legjobb pedig, hogy nem kell sokat vesződni az elkészítésével sem, mutatjuk hozzá a trükköt.

francia manikűr trükk
Illusztráció: Getty Images

 

A szín felviteléhez nincs szükség vékonyka ecsetre, a hack lényege, hogy fess a kiszemelt körömlakkból egy picit az ujjbegyedre, majd finoman nyomd bele körmeid végét, hogy a szín ívben rátapadjon a köröm szélére. Ezt követően elé egy kis fedőlakk rá, és kész is a villámgyors francia manikűr.

Élénk színekkel különösen jól mutat ez a francia manikűr (elő azokkal a neon színekkel), minimalista oldalról megközelítve pedig jöhetnek a pasztell árnyalatok a finoman szögletesre formázott körmök végére. A manikűrtrükk egyébiránt több színnel is működik, így készítsd el például két árnyalat kombinációjával:

@lightslacquer Replying to @sixelaww french tip manicure hack for short nails💅 #nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #naturalnails #nailsathome #nailhack #frenchtips #frenchnailhack ♬ original sound - spedupcaribbean