Krémmánia magazin

Zsíros bőrre való fényvédőkkel újít a La Roche-Posay

A La Roche-Posay tavalyi újdonsága a szabadalmazott MEXORYL 400 fényszűrő volt, ami az elsők között került bele a Krémmánián is nagy kedvenc Shaka fluidba. Most a paletta tovább bővül, és valószínűleg sokak örömére, kifejezetten a kombinált és zsíros bőr számára kényelmes Oil Control változatok is elérhetők lesznek.

A Mexoryl 400-ról úgy tartják, jelenleg a leghatékonyabb szűrő az ultra hosszú UVA-sugarak ellen. Ezek azon az UV-sugarak (381-400mn), amelyek nagy mennyiségben vannak jelen, akár az összes sugárzás akár 30 százalékát is adhatják, télen-nyáron érnek bennünket, ráadásul nem figyelmeztet testünk hőérzettel vagy leégéssel, így észrevétlenül hatolnak be mélyen a bőrbe, ahol sejtszíntű, sőt, molekulaszintű károsodást okozhatnak.

Megújult a Shaka fluid, új fényvédő összetevőt tartalmaz a La Roche-Posay fényvédője

A La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 fényvédők sora most négy új változattal bővül: a La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ a zsíros, érzékeny bőrűek számára lett kialakítva, és egyből két állag közül is választhatunk, ugyanis fluid és gél-krém formában is elérhető lesz.

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ fluid és gél-krém
La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ fluid és gél-krém

Ráadásul mindkét változatból készült színezett verzió is, természetesen SPF50+ értékkel, így ha valaki szeretné egy lépésben hidratálni a bőrét, kiegyenlíteni bőrszínét, BB-krém értékű fedést adni neki és a fényvédelemről is gondoskodni, a gél-krém vagy fluid változatokkal megteheti.

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ színezett fluid és gél-krém
La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ színezett fluid és gél-krém