Krémmánia magazin

10 gyönyörű, üde smink, ha közeleg az esküvőd, érdemes belőlük inspirálódnod

Ha az esküvődre készülsz, teendőid listáján sanszos, hogy előkelő helyet foglal el, milyen legyen a sminked a nagy napon. Van, aki a látványos sminkeket kedveli a hétköznapokon is, más inkább a minimál változatokra szavaz – melyik lehet a tökéletes megoldás? Amelyik ízlésedhez, stílusodhoz a legközelebb áll.

Fotó: Charlotte Tilbury – Instagram

Ha kedveled a kifinomult, nőies sminkeket, a ragyogóan üde hatást, a nude árnyalatok tündöklését és a rózsás árnyalatokat, ez a válogatásunk kedvedre való lesz. Csupa olyan sminkinspirációt gyűjtöttünk össze, melyekhez hasonló méltó lehet a nagy napra, mi több, egy kis gyakorlással magadnak is elkészítheted őket, ha követed a videókban látható lépéseket.

Lisa Eldridge sminkmestertől egy egyszerű ám nagyszerű, ragyogó sminket mutatunk, valamint hoztunk egy látványosabb megoldást is, melyet Olivia Wilde számára készített a MET-gálára.

Nikki Wolff sminkmester az arcápolási rutin lépéseitől kezdve mutatja be sminkjeinek elkészítését, és azt sem rejti véka alá, pontosan milyen kozmetikumokkal éri el a kívánt hatást.

Patrick Ta sminkmestertől Camilla Cabello sminkjét ajánljuk figyelmetekbe, melyet az idei MET-gálára készített az énekesnő számára, valamint egy csodaszép, bronzosan ragyogó smink elkészítését is láthatjátok.

Megakadt a szemünk Brittany Sullivan sminkmester posztján is, melyben a Tom Ford Eye Quad sminkpaletta Suspicion árnyalata került a középpontba. Mint írja, a szemfesték tökéletesen bevethető arcárnyalóként is. Persze a trükk működik pénztárcabarátabb kozmetikumokkal is, fő, hogy az árnyalat és finish a megfelelő legyen.

Natalia Dyer színésznő lenti címlapfotójához készült sminkjét Carolina Dalí-Trites sminkmester készítette el, a képre kattintva azt is megtudhatjátok, milyen arcápolókat és sminktermékeket használt hozzá.

Másik kedvencünk tőle Anna Baryshnikov lágy, rózsás sminkje, ő a vörös szőnyegen viselte, mi egy esküvőn is el tudjuk képzelni.

Charlotte Tilbury, a hollywoodi glamúr nagyasszonya, Poppy Delevigne számára készítette el ezt a ragyogó sminket, melynek minden részlete maga a tökély.