Krémmánia magazin

Ez a maci már igazi medve! Ennyivel tud többet az új Foreo Bear 2

Csaknem három éve jelent meg a Foreo Bear, a mikroáramos arcfeszesítő készülék, amiről még a tudatos bőrápolók körében is elismeréssel nyilatkoztak. Most pedig itt a továbbfejlesztett változat, az új maciforma, a Foreo Bear 2.

Az első generációs készülék alapvetően a mikroáram segítségével és a márkánál ismert T-Sonic rezgés kombinálásával teszi kontúrosabbá az arcot. Vagyis nem konkrétan a bőr minőségére hat, mint mondjuk a krémek, hanem a bőr alatti izmokat stimulálja, erősíti. Ezek ugyanis, ahogy öregszünk, valamelyest leépülnek, ezért fontos, hogy fitten tartsuk őket – mint a testünk bármely más részén lévő izmokat is.

Anno Lab Muffin kifejezetten pozitívan beszélt a Foreo Bear képességeiről, amit most néhány szempontból tovább finomítottak. A legfontosabb változás, hogy az új Bear 2 négyfajta mikroárammal dolgozik (név szerint Advanced Microcurrent™, Lifting Microcurrent™, Tapping Microcurrent™ és Sculpting Microcurrent™). Három közülük az izmok erősítésére, feszesítésére hat, egy pedig (Tapping Microcurrent) a bőr állapotára van pozitív hatással, ugyanis erősíti a mikrokeringést a bőrben, így a bőrmegújuló folyamatokat támogatja.

Ezen felül a készülék az arc puffadtságát csökkentő T-Sonic™ masszázs funkcióval és Anti-Shock System™ rendszerrel is rendelkezik. Utóbbi lényege, hogy a készülék méri a bőr ellenellását az elektromossággal szemben, automatikusan szabályozza a mikroáram intenzitását, hogy a kezelés minősége se csökkenjen, de mindez a legkényelmesebb módon történjen a számunkra.

A Bear 2 az ígéretek szerint egy feltöltéssel akár 300 percig használható, és ugyanúgy vízálló, mint az elődje. A márka ígérete szerint a készülék olyan non-invazív kezelést kínál, ami rendszeres használat mellett valódi alternatívája lehet az arcfelvarrásnak és a botoxnak. Az alaptípus megjelenésében alig változott, inkább a belbecs terén tuningolták fel a mackót, aminek ezúttal is elérhető egy mini változata is, a Bear 2 to go, valamint egy direkt a szem- és szájkörnyékre kialakított változat, a Bear 2 eyes and lips.