Krémmánia magazin

Lady Gaga prezentálta a szezon hajtrendjét

A laza shag frizura a szezon kedvence, melynek tökéletesre vadított, frufrus változatát maga Lady Gaga mutatta be. New Yorkban kapták lencsevégre az énekesnőt új frizurjával, ami hoz mindent, ami most hajfronton divatos.

Lady Gaga – Fotó: Jackson Lee/GC Images

Az arcot keretező tincsek, a lazán leomló hajtömeg, a vad, kócos, ám semmiképp sem formázás nélküli shag ott van 2023 legnépszerűbb frizurái között. Lehet vállig érő, vagy akár hosszabb is, mint Lady Gaga esetében, de wolf cut módon is szuper divatos – ebbe már egy kis mullet hatás is keveredik.

Fotó: Jackson Lee/GC Images

A tépett, rétegezett frizura a hetvenes-nyolcvanas éveket idézi, jól mutat egyenes és göndör hajból elkészítve egyaránt. A természetes lobonchoz nagyon jól illik a frufru, ami még inkább vadóccá teszi a frizura arcot keretező részét.

Lady Gagának persze nem csak a frizurája volt a legutolsó divat szerint elkészítve. Erőteljesen kontúrral elkészített szemsminkje az őszi-téli szezon kötelező darabja. Nude rúzzsal, enyhe kontúrozással, ragyogó arcbőrre társítva – kipróbálásra érdemes, és elkészíteni sem lehetetlen küldetés.

Lady Gaga egyébként rockos szerelésében egy fellépésre készült New Yorkban, nem mással, mint a Rolling Stones-szal állt színpadra: