Krémmánia magazin

Íme, egy karácsonyi manikűr, ami egyszerűen elkészíthető és nagyon cuki

szakéTalán az extra vékony ecset az egyetlen spéci eszköz, ami szükséges ennek a karácsonyi manikűrnek az elkészítéséhez. A karácsonyi égősor, mint díszítőelem nagyon mutatós, tökéletesen ünnepi, mégsem giccses, ami egészen ritka e kategóriában.

Fotó: Instagram/@basecoatstories

Így készítsd el a karácsonyi manikűrt

  1. Miután felvitted az alap, világos nude színt körmeidre, a száradást követően egy vékonyka ecsettel húzd meg a girbe-gurba fekete vonalat minden körmödön, lehetőleg úgy, hogy azok a folytatólagosság hatását keltsék. Ez lesz az égősor vezetéke, amire rábiggyesztheted majd a színes égőket.
  2. A picike villanykörték megfestéséhez először egy fültisztító pálcikára van szükséged, amivel tegyél pontokat elszórva a fekete ív két oldalára. Érdemes papírzsepin felitatni a felesleget a fülpiszkáló vattájáról, ugyanis tényleg csak enyhe, foltszerű hatást kell elérni.
  3. Ezt követően a mini villanykörte minták kialakításához csupán egy fogvájóra lesz szükséged: picit ferdén tartva pöttyözgesd végig a pamacsok közepét, persze azonos színű körömlakkokkal.
  4. A design kialakításának utolsó lépése, hogy fehér körömlakkból egy icipici pöttyöt teszel minden színfolt közepére, és indulhat a száradási idő.
  5. Ezt követően már csak az átlátszó fedőlakk felvitelére van szükség, és kész a remekmű!

Az ötletet @basecoatstories Instagram oldalán láttuk, ami tele van szebbnél-szebb ünnepi körömdíszítésekkel. Az égősoros körömminta elkészítése semmivel sem nehezebb mint a kagylóhéj manikűré, azt is érdemes csekkolnod, ha szereted az egyszerűen kivitelezhető, mégis extra mintákat.