Krémmánia magazin

A lehetőség nem korfüggő – Shiseido Vital Perfection arcápoló

Új arcápolóval bővült a Shiseido, az érett bőr igényeinek megfelelő arckrémet mutattak be – és egy arcmasszázs technikát, ami kortól függetlenül hasznos lehet bárki számára. Az ígéretek szerint az újdonság megemeli, formázza és feltölti az érett bőrt már egy hét használat után.

Shiseido arcápoló

Manapság a nők jobban vigyáznak egészségükre és fittségükre, mint valaha, és hisznek benne, hogy az idő múlása ellenére is végtelen lehetőség áll még előttük, és teljes életet akarnak élni. Számukra készült a Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Arckrém, melynek formuláját a 60 év feletti érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki.

A krém a márka által végzett 3 tudományos kutatás eredményeire épül

  1. Az idegtudomány vizsgálatán belül a test idegei és a bőr közötti kapcsolat tanulmányozása került fókuszba, valamint szerepük a bőr regenerációjában.
  2. A bőr mikrokeringésének vizsgálata szintén szerves része a kutatásoknak, amely több mint 20 éve zajlik, alapvetése, hogy az érhálózat működése az öregedés indikátora.
  3. A Shiseido széleskörű kutatásai a bőr megereszkedéséről, nagyrészt az arcizmok tanulmányozásán alapjul. Ezek az életkorral gyengülnek, amelyhez hozzáadódik, hogy a kollagénrostok csökkenése miatt a a bőrszerkezet egyre inkább veszít tömörségéből.

Az arcápoló egyik kulcs hatóanyagának egy új sáfránykivonat számít, mely segít javítani a létfontosságú mikrokeringés minőségét, amely elengedhetetlen a bőrszövet táplálásához és oxigénellátásához. Mellette megtalálható benne a ReNeuraRED Technológia is, ami
egyébként a Shiseido revitalizáló öregedésgátló bőrápoló termékeinek többségében
megtalálható. Az arckrém újdonság emelt mennyiségben tartalmazza, ezzel is támogatva a bőr természetes regenerálódását, gyors és tartós választ adva az öregedés jeleire.

Az arcápoló hatóanyagainak kiválasztásánál azonban nem álltak meg. Afféle holisztikus módon úgy találták egy speciális masszázstechnika segítségével még tovább fokozható a bőrápoló hatása. Ez a mechanikus stimuláció az úgynevezett  sculpturist módszer egy izomedzési technika, amelyet az
arcizomtónus fenntartására, és a szövetek meglazulásának leküzdésére fejlesztettek ki.

Az arcápoló a reggeli és esti rutinba is beilleszthető (nappalra használjunk utána fényvédőt), és ha időnk engedi, a masszázst is bátran építsük bele mindkét arcápolási alkalomba. A krém újratölthető üveg tégelyben kapható, így ha beválik, később fenntartható módon vásárolhatjuk meg kedvencünket.