Krémmánia magazin

Körmeink felét követelik ezek a szuper látványos francia manikűrök

Ha a tavaszi megújulás jegyében kipróbálnál valamilyen extra manikűrt, a látványos körömvégekkel kialakított, merész francia manikűrök kedvedre valók lesznek. A stílus egyszerre nyúlik vissza az ikonikus francia manikűr eredeti elemeihez és vagány módon gondolja újra azokat.

Fotó: Ciaté

A hagyományos francia manikűr a természetesség és az elegancia szimbóluma, ám most új megközelítést kapott a nagyobb és feltűnőbb körömvégek révén. A vastagabb, szélesebb vagy éppen háromszög alakú módon festett részű francia manikűrök izgalmas megközelítést kínálnak.

Fotó: @mynameismikinail

A színek mellett a minták is főszerepet kapnak. Az élénk árnyalatok, például a neonok, a vidám tavaszi színek mind érdemesek rá, hogy beépítsk őket a manikűrbe. Nincs korlát vagy határ, bármilyen színnel és színkombinációkkal megvalósíthatjuk elképzeléseinket. A kísérletezés e trend esetén alapvetés.

Fotó: @ashlie_johnson

A mintás variációk, mint például a virágos, a csíkos vagy más geometriai formákkal elkészítettek további dimenziót adnak a francia manikűrnek. Kis kézügyesség nem árt, de kicselezhetjük a helyzetet egy menő körömmatricával is.

Fotó: @lexi.loves.nails

Ezek a francia manikűrök remek példái annak, hogyan lehet a hagyományos stílust modern módon átalakítani és újraértelmezni. A tavasz beköszöntével tehát bátran merítsünk ihletet a nagyobb és látványosabb francia manikűrökből. Bátran tegyük velük még színesebbé, izgalmasabbá a megjelenésünket.