Krémmánia magazin

Új, gyerekeknek való fényvédőket mutatott be a La Roche-Posay

La Roche-Posay Anthelios fényvédő család legnépszerűbb darabjai ezentúl a gyerekek számára is elérhető. Az Anthelios UVMUNE 400 újdonságairól van szó, amik rendelkeznek azzal a speciális szűrővel, amik direkt az extra hosszú hullámú UVA-sugárzás ellen védenek.

Az LRP Shaka kapta meg elsőként az összetevőt, ami a lelke az UVMUNE 400-as készítményeknek. Ez nem más mint a szabadalmazott Mexoryl 400 fényvédő komponens, amelyet a márka úgy hirdet, mint jelenleg a leghatékonyabb fényszűrő az ultra hosszú UVA-sugarak ellen.

Miért fontos ez? Az UVA tartomány felső vége felé a legtöbb, erre szakosodott fényvédő összetevőnek csökken a hatékonysága. Az utolsó kis távot, vagyis a 380-400 nm közötti UV-sugárzás elleni védelmet a legtöbb már csak jóval alacsonyabb hatásfokon tudja elvégezni. A márka ezen a téren újított be a Meroxyl 400-al.

Az extrán hosszú nevű, La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Dermo-Pediatrics SPF50+ fényvédők kimondottan erős UVA+UVB- és antioxidáns védelmet nyújtanak, plusz fokozottan víz-, izzadás- és homokállók. És nem csak emaitt lehetnek tökéletesek a kisgyerekeknek, de formulájuk illatmentes, az érzékeny bőr számára is megfelelő.

A testre való fényvédő spray (La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Dermo-Pediatrics SPF50+ Invisible Spray) és naptej (La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Dermo-Pediatrics SPF50+ Hydrating Milk) formában is elérhető, utóbbi ráadásul két méretben: a repülőre is felvihető 75 ml-es mellett egy nagy, 250 ml-es változatban. 

A napvédő tej a márkától ismert láthatatlan kupakos tubust kapta, mely jóval kevesebb műanyag felhasználását teszi szükségessé. Ráadásul a flakon 75% újrahasznosított műanyagból készült.

Az arcra való fényvédő sem hiányzik a kollekcióból, erre a Shaka gyerek változatát kínálják. A La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF50+ a jól ismert csőrös kis flakont kapta.