Krémmánia magazin

Láttad már, ahogy David Beckham félpucéran bemutatja arcápolási rutinját? Íme!

Könnyű úgy új kozmetikumot reklámozni, ha a férjünk történetesen David Beckham. Ám az vesse az első követ Victoria Beckhamre, aki ne kérné fel Mr. Metroszexuálist arcápolóinak promotálásához. David pedig naná, hogy kötélnek állt, és hozta a rá jellemző, aranyosan kidekázott csipkelődést és a hozzá nem értés teljes arzenálját. Arcápolási rutint ettől a videótól nem váltunk, de a nézettségszám biztosan garantált volt.

Fotók: Instagram/@victoriabeckham

Hogy komolyan vegyük David Beckhamet, mint arcápolási gurut, valahol talán ott fulladt kudarcba, mikor az arctisztítót száraz bőrre vitte fel, majd pitty-putty egy nedves törcsivel letörölte és részéről elvégzettnek vette a rituálét. A double cleansing is esetleg a második törölköző képében jelenhetett meg, mikor azzal szárazra törölte a bőrét. Persze láttuk mi már Brad Pittet is arcápolási tanácsokat osztogatni.

Hogy mit csinált ezután? Összekeverte az új Victoria Beckham Power Serumot és a Victoria Beckham Moisturizer hidratálót, majd az adag felét arcán, másik felét kézfején oszlatta el. “Nem rossz” – összegzi az eredményt David, és tényleg, ha megnézzük a videót, nekünk is ez lesz a véleményünk.