Krémmánia magazin

Ezt olvastátok nálunk, 2017-ben

Már csak tíz nap van az évből, ideje hát számba venni, milyen témák érdekeltek titeket a legjobban itt, a Krémmánia Magazinon.

Változatos mezőny alakult ki, a celebek élete és a szempillák sorsa épp úgy kíváncsivá tett titeket, de örülünk annak is, hogy ismét elnyerte tetszéseteket az adventi beauty kalendárium válogatásunk.

1. #nomakeup válogatás, celebritások közreműködésével

A smink nélküli hírességek virtuális arcképcsarnoka volt a legnépszerűbb írásunk, Tyra Banks-re és sorstársaira rengetegen kíváncsiak voltatok, vajon hogy néznek ki, ha fullmakeup helyett nomakeup fotó készül róluk.


2. Beauty adventi kalendárium börze – 2017

A szépségcuccokat rejtő sokablakos dobozkák idén is nagy érdeklődésre tartottak számot, sőt, még a múlt évi összesítőnket is szívesen olvasgattátok. Ígérjük, jövőre is elkészítjük a börzét!


3. Díjnyertes sminkek és frizurák a Golden Globe-gáláról

Már az év elején biztosította magának toplistás helyét képes összefoglalónk a Golden Globe gálára igyekvő hírességek frizuráiról és sminkjeiről. Tobzódhattunk a púderes rózsaszín és nude sminkek tengerében, amelyből időnként azért kitűnt egy-egy drámai look is.


Reméljük, még van kedvetek nézelődni egy kicsit és belemerülni a lassan véget érő 2017-es év más, érdekesnek ítélt cikkeibe is:

4. Műszempilla, ami Magneto-t is megpróbálná befűzni

5. 15 tavaszhívogató manikűr, ha már unod a téli szürkeséget

6. Hajnövesztő házi pakolás Indiából

7. Hajszínező újdonság a színek szerelmeseinek

8. 5 szempillaspirál 2000Ft alatt, ami szerintetek is jó vételnek számít

9. 7 frizura tipp arra az esetre, ha nincs időd hajat mosni

10. Gabrielle – az új Chanel illat, ami a lányról szól, akiből Coco lett