Krémmánia magazin

Ezek voltak 2019 legnépszerűbb beauty témái

Eltelt egy újabb év, amit köszönünk, hogy velünk töltöttetek!

2019-ben is rengeteg kozmetikai újdonság jelent meg melyekről hírt adtunk: voltak hiánypótlónak nem nevezhető nóvumok, mint a puncimaszk és izgalmas készítmények, mint a Truskin Naturals Vitamin C Serum, amit voltak, akik cikkünk alapján próbáltak is és úgy tűnik, tényleg szuper szérumra bukkantak.

Adtunk tippeket rá, milyen samponokat érdemes kipróbálni festett hajra (itt), hajhullásra való készítményeket bemutató cikkünk pedig már második éve népszerű a neten. És mi volt az a három téma, mely a legnagyobb érdeklődésre tartott számot? Mutatjuk!

3. LEGJOBB PARFÜMÖK

2018 legjobb parfümjeit bemutató cikkünket nem csak megjelenésekor, de éven át több ezren olvastátok, reméljük, az idei toplista is kedvetekre való volt – ha még nem láttátok, itt találjátok.

2. Üveghaj trend

Az üveghaj frizuratrendről szóló írásunk hiába készült 2018-ban, idén is kenterbe vert – szinte – minden más hírt, ami nem csoda: a tükörsimára vasalt bubi frizurák 2019-ben is felkapottak voltak.

frizura Kylie Jenner és Kim Kardashian üveghaj frizurával – Fotó: instagram.com/kimkardashian

1. Adventi szépségnaptárak

Minden évben a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témák között szerepel az adventi szépségnaptárak kínálata, idei cikkünket, melyben az itthon kapható kalendáriumokat mutattuk be, kimagaslóan sokan olvastátok, így az első helyet ő zsebelte be magának 2019-ben.

Köszönjük, hogy velünk voltatok 2019-ben!

via GIPHY