Krémmánia magazin

2021 top szépségápolási témái

Nincs évvége összesítők nélkül, hisz jó dolog néha átgondolni, mi minden történt velünk az évben. Miről hallottunk, olvastunk, vagy csak néztük meg tucatnyi fotót, milyen kozmetikumok keltették fel az érdeklődést. Jöjjön hát a Krémmánia Magazin toplistája a legnépszerűbb témákról.

Hajápolás mindenek felett

Nemcsak az első, de az első három legolvasottabb téma is a hajápolásról szólt, rengetegen voltatok kíváncsiak rá, milyen samponok lehetnek megfelelők hajhullásra, vagy akkor ha zsíros a hajunk. Ugyanígy lila samponokról sokan kerestetek infókat, reméljük, cikkeink segítségetekre voltak.

Oscar, az örök

Az Oscar-gáláról szóló cikkeink minden évben a toplistákon szerepelnek, úgy látjuk, a témára még hónapokkal az esemény után is szívesen kerestek. Idén még annak ellenére is, hogy a filmünnep a múlt év tökéletes leképeződése volt. Sok sztár meg sem jelent, akik pedig ott voltak, egy picit visszább vettek a csillogásból – mondjuk Zendaya hullámos hajzuhatagja még így is mindent vitt.

Zendaya a 93. Oscar-gálán
Zendaya a 93. Oscar-gálán (Fotó: Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images)

Egy kis régi, egy kis új

Vannak örökzöld témák, amik jóval a megjelenésük után is épp oly aktuálisak és érdekesek, ilyenek az egyszerű DIY hajszépítők, mint a rizs főzőleve. Az olcsó házi hajápolót az ázsiai nők évszázadok óta alkalmazzák haj- és bőrápolásra, ha még nem hallottál róla, ideje megismerned.

Az újdonságok persze legalább ekkora érdeklődésre tartanak számot, a 3D nyomtatással készülő kozmetikai rendszerező, amit a magyar Focused on You márka mutatott be idén, teljesen levette a Krémmániásokat a lábukról. Ugyanígy az év egyik nagy bevezetése, a Skinceuticals márka Magyarországra érkezése is úgy látjuk, örömteli hír volt sokatok számára.

SkinCeuticals szérumok
Fotó: SkinCeuticals